rykoszet Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Witam wszystkich!!! Ja jestem Radek i pochodzę z Wrocławia :lol: Aktualnie jestem szcześliwym posiadaczem BMW e46 318 Touring zakupionym całkiem niedawno. A skąd pomysł na BMW to proste. Ze wszystkich samochodów z rocznika 2000-2003 BMW e46 podoba mi się po prostu naj bardziej:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, docelowo miał być sedan 320 ale trafił się "touring":). Auto udało mi się znaleźć w atrakcyjnej cenie (stąd touring:-P) z wielką pomocą jednego z forumowiczów i tu wielka dziękówa dla Forest'a z Oławy:mrgreen:. Zostało mi jeszcze kilka spraw organizacyjnych i auto bedzie gotowe do jazdy!:lol: W razie kłopotów i pytań będę was prosił o pomoc mam nadzieje, że pomożecie!! Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.:mrgreen: rykoszet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Hej Radek. Cieszę się, że mogłem pomóc choć wiem, że w akcję był też zaangażowany Michu Mam nadzieję, że będziesz jeździł w pewni zadowolony i auto nie będzie sprawiało problemów. Spadł mi kamień z serca, że po podpięciu pod kompa wszystko wyszło dobrze bo sami nie mogliśmy wszystkiego sprawdzić a sprzedający - czyli Kevin też nie wiedział wszystkiego bo dopiero ją sprowadził z Niemcowni Szerokości Kolego i do zobaczenia na spotach. Nie chcesz lecieć na E46Fest do Poznania? Wybieramy się w trójkę (ja, Kevin i Edu) - mógłbyś dołączyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 siemma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5oul Opublikowano 5 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 witaj na forum szerokości i mocy radości z jazdy jedyną słuszną marką! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nika Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 cześć Radek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 siemanko <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 6 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi