Skocz do zawartości

rykoszet

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich!!!

Ja jestem Radek i pochodzę z Wrocławia :lol:

Aktualnie jestem szcześliwym posiadaczem BMW e46 318 Touring zakupionym całkiem niedawno. A skąd pomysł na BMW to proste. Ze wszystkich samochodów z rocznika 2000-2003 BMW e46 podoba mi się po prostu naj bardziej:mrgreen::mrgreen::mrgreen:, docelowo miał być sedan 320 ale trafił się "touring":). Auto udało mi się znaleźć w atrakcyjnej cenie (stąd touring:-P) z wielką pomocą jednego z forumowiczów i tu wielka dziękówa dla Forest'a z Oławy:mrgreen:.

Zostało mi jeszcze kilka spraw organizacyjnych i auto bedzie gotowe do jazdy!:lol:

W razie kłopotów i pytań będę was prosił o pomoc mam nadzieje, że pomożecie!!

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.:mrgreen:

rykoszet

Hej Radek. Cieszę się, że mogłem pomóc choć wiem, że w akcję był też zaangażowany Michu :) Mam nadzieję, że będziesz jeździł w pewni zadowolony i auto nie będzie sprawiało problemów. Spadł mi kamień z serca, że po podpięciu pod kompa wszystko wyszło dobrze bo sami nie mogliśmy wszystkiego sprawdzić a sprzedający - czyli Kevin :) też nie wiedział wszystkiego bo dopiero ją sprowadził z Niemcowni :) Szerokości Kolego i do zobaczenia na spotach. Nie chcesz lecieć na E46Fest do Poznania? Wybieramy się w trójkę (ja, Kevin i Edu) - mógłbyś dołączyć.