dexvip Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 Witam , wszystkich maniakow forum i swoich fur BMW . Zakupiłem jakieś półtora tyg temu BMW E-36 Coupe 1.8 IS 140km?? przesiadam sie z Civica 5gen 1.5 110km bo trafiła sie okazją (słyszałem , że są to rzadkie silniki no i strasznie trzeba o nie dbać? ?) w bdb stanie tyle , że trzeba doinwestować go na cacy Prosze o kilka wad i zaled o silniku i ogołem o tym samochodzie jakie mankamenty itp . Dzieki i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 5 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2010 siemako! Załoz nowy temat to Ci podpowiemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Strzalka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 6 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2010 siemana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Siemka happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 7 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi