marten1981 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Witam jestem tu nowy,liczę na fachową porade bo jak domniemam jesteście tu fachowcami,od dłuższego czasu rozglądam się za e 36 w sedanie w motorze najlepiej 2.8, może być nawet 2.0 2.5 l...dysponuje kwotą 10tysiaków..Nie jest to moje pierwsze bmw,ale zawsze jak jade kupowac jestem pelen obaw,już dwa razy kupilem skarbonke.e36 jeszcze nie mialem i stąd ten post właściwie prośba o pomoc w ocenie chociażby samych aukcji i to co przedstawiają.Na alledrogo wpadły mi w oko dwie, właściwie trzy podaje linki,prosze o szczere sugestie i opinie a może już ktoś oglądał te sztuki,będę bardzo wdzięczny http://otomoto.pl/bmw-325-tuning-2-5-ac-schnitzer-C16348510.html / http://otomoto.pl/bmw-318-bmw-318is-limited-edition-C16492848.html / i chyba najciekawsza http://moto.allegro.pl/bmw-320-2-0i-1997r-150km-w-dobrej-cenie-i1352779372.html dziwna no ale.z góry dzięki śliczne, walcie prosto z mostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 2 i 3 bez klimy:/:/ druga jakoś mi wygląda na zaniedbana....ahhh ten spojler w czerwonej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 co to za komunikat bo nie wiem Witryna http://nftp.mxlife2009.nazwa.pl żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Haslo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mnie osobiscie zadna z Twoich propozycji nie zachwyca szczerze mowiac. Jedna ma lawke i jest czerwona, w tej bordowej cos jest nie tak i te fele syfiaste a ta ostatnia no to jakas taka pospolita. Wg mnie skup sie na zakupie czegos co ma 6 garow, zawsze to plus. A wg mnie kupujac 2 litry to poza ubezpieczeniem w eksploatacji nie odczujesz roznicy pomiedzy slabszym a mocniejszym np. 2.5l. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 ja wystawiłem swoją za 10k....ale pogoniłem już 3 os....jedna chciała car audio z autkiem....druga dawała 9tys a trzecia chciała alu 17, 15 i do tego jeszcze zimówki:P:P...szczerze to po 2 dniach rozmyslilem sie ze sprzedażą bo troche sina juz w nią władowałm.....a wygląda tak...http://otomoto.pl/bmw-320-C16491459.html o dziwo nawet ojciec,dziewczyna, o dziwo nawet koledzy stwierdzili ze dostane w******l jak ją sprzedam:)> nie wiem czy inni potwierdzą ale jak ktoś dba o swoją sztuke to wątpie żeby puścił tanio..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marten1981 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 co to za komunikat bo nie wiem Witryna http://nftp.mxlife2009.nazwa.pl żąda podania nazwy użytkownika i hasła. Komunikat witryny: "Haslo" nie mam pojecia mnie tez wyskakiwal zatwierdzilem pare razy ok i weszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marten1981 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Mnie osobiscie zadna z Twoich propozycji nie zachwyca szczerze mowiac. Jedna ma lawke i jest czerwona, w tej bordowej cos jest nie tak i te fele syfiaste a ta ostatnia no to jakas taka pospolita. Wg mnie skup sie na zakupie czegos co ma 6 garow, zawsze to plus. A wg mnie kupujac 2 litry to poza ubezpieczeniem w eksploatacji nie odczujesz roznicy pomiedzy slabszym a mocniejszym np. 2.5l. jak mam byc szczery to mnie też, tylko ze juz sie kurde najezdzilem tyle i skonczylo sie na ogladaniu, mam e34 w mtechniku m50b25 i gdyby nie automat to bylbym baaaardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 mam e34 w mtechniku m50b25 i gdyby nie automat to bylbym baaaardzo zadowolony Eeee no bez jaj chcesz zamienić prawdziwe niemieckie BMW na japończyka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ta ostatnia czasami nie powinna miec szerokiej nerki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marten1981 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Eeee no bez jaj chcesz zamienić prawdziwe niemieckie BMW na japończyka ?? zamienic napewno nie,mam cholerny sentyment do mojej BMW,musze kupić coś do szybkiego poruszania sie po mieście,mniejszego, w manualu, wchodzi w gre tylko e36,w żadne inne gowno typu audi, vw czy cuś tam nie wsiąde,męczyłem sie ostatnie 6miechów, a e34 to już inna bajka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marten1981 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ta ostatnia czasami nie powinna miec szerokiej nerki ? może ktoś potwierdzić opinie kolegi? a mata wyciszająca pod machą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 nic ciekawego żadna z nich oczywiście w takich cenach popieram opinie kolegów od 2,0 w zwyż w zasadzie spalaniem się nie różnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 nic ciekawego żadna z nich oczywiście w takich cenach popieram opinie kolegów od 2,0 w zwyż w zasadzie spalaniem się nie różnią juz nie mowiac o tym, ze 2.8 spali mniej Ale nie poruszajmy znowu tego tematu... Tak jak koledzy pisza - lepiej kup 2.5 niz 2.0. Spalanie praktycznie to samo, a wrazenie z jazdey zupelnie inn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Napisał Kosa325i Ta ostatnia czasami nie powinna miec szerokiej nerki ? może ktoś potwierdzić opinie kolegi? a mata wyciszająca pod machą? do tego brak plastiku łączącego grill z pasem przednim, kierunki zmienione zapewne z musu, maska lekko przesunięta na jedną stronę, błotnik od kierowcy nie jest spasowany jak z fabryki, miała niestety małe bum z przodu, w przebieg nigdy nie uwierzę, chyba że przyjedzie poprzedni właściciel pan Niemiec i potwierdzi, heh. Wozu nie zaczynaj jak 2.8 to lepiej M3 spali tyle co 318 is a wrażenia nieporównywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi