szakal10 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Witam wszystkich. Ktos zalatwil mi felgi do mojej e39 i nie mam pojecia czy beda pasowaly:( a sa to felgi o rozmiarach 8,5jx19h2 et45 I teraz moje pytanie do was czy one wejda mi na moje auto i czy nie bedzie nic tarlo??pytanie_bmw gola felga.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 8.5j - wejdzie, 19 cali, też. ET45 - do E39 podpasuje bez problemów ET z tego co kojarze od 15 do 20. Przyłóz felge i zobaczysz cos sie stanie - Mi sie wydaje że nie wejdzie, bedzie wchodzić za bardzo - ET45 - ET20 = 25 mm po za wymiar, a dawać dystans 25 mm to chyba za dużo bo sypią sie piasty i ogólnie całą zawiecha dostaje po d*pie. A podejrzewam, że też bez pierścieni cetrujacych tez się nie obejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawide39 Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 No raczej ci nie podejdo et 15-20 mialem felgi z e36 i te et bylo 42 i nie podeszly chaczyly o amorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgadzam sie z przedmowcami. Felgi z tak glebikim ET moga nie wejsc, po prostu beda tarly. Mysle ze jedyne rozwiazanie byloby dystanse uzyc, ale jezeli roznica az 20-30mm roznicy, to dystanse okolo 30mm, do tego dluzsze sruby. Koszta sie powiekszaja... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 18 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2010 ja mam et 10 i nadkola ladnie mi szlifuja nadkola... u ciebie moze byc podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Tylko u shakala bedzie tarcie od wewnetrznej strony. On moze zastosowac dystanse i problem to mu rozwiaze, a w twoim przypadku dystanse w niczym by nie pomogly... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal10 Opublikowano 19 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 A mialo byc tak pieknie:( Koledzy to o jakich rozmiarach polecacie felgi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucius Opublikowano 19 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2010 Od 7,5 do 10,5 cala szerokości i ET 20 lub 13 , praktycznie większość felg podchodzi do e39 tylko trzeba pamiętać że powinny mieć 74,1 otwór centrujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi