bullit87 Opublikowano 25 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2010 Witam... Posiadam 4 szybki w pradzie ale mam problem z jedna z nich... opuscilem szybke za kierowca i nie moge jej podniesc Czy jest jakas opcja awaryjnego domkniecia tej szybki ?? usterki bede szukal po swietach ale poki co nie chce zeby mi sie lalo do autka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jest duża szansa że jeden z przewodów się złamał. Ja miałem taką akcję ale z centralnym zamkiem. Wyjąłem wiązkę, dosztukowałem świeże przewody i jest gites. Inną opcją może być walnięty silnik ale jest to mało prawdopodobne. Sprawdź jeszcze innym przełącznikiem (podmień z innej szyby co działa) Co do mechanicznego (awaryjnego) podniesienia szyby to raczej nie pomogę bo nie wiem czy jest taka opcja. Powodzenia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shithappen Opublikowano 29 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Sprawdź czy silnik w ogóle chce pchać szybę do góry. Mogły wysunąć się przewody z kostek w drzwiach albo w tunelu środkowym. Ewentualnie jak silnik pracuje a szyba nie idzie do góry to mogła Ci się podwinąć uszczelka od szyby. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bullit87 Opublikowano 1 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2011 Dziekuje ogarnalem temat okazalo sie ze nie wiedomo czemu siadly mi przelaczniki... dwa w tunelu srodkowym lus jeden w drzwiach... Moze to wilgoc lub cos innego jeszcze nie wiem ale bede szukal przyczyny... Pozdrawiam i dziekuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi