BMWmen Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 na co mam patrzec kupujac bmw?/? teraz jezdze malym gownem i chce przezucic sie na bmw... wiec wole zapytac zanim cos kupiw... pomozcie... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micnic Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 po pierwsze wypadalo by sie przywitac a nie tak od razu w butach a poza tym to musisz zwrocic uwage na wszystko stan blach silnika itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
///M3 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 na kolor np ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2011 juz nie przesadzajcie z tym witaniem w odp dziale,nie ma ktoś potrzeby uczestniczenia w "życiu" forum,to nie będzie pisał powitań,OT,pozjeżdżał po samochodzie w jednym dziale a w drugim juz bedzie zachwyt nad tym samym pudłem.tylko napisze to co potrzebuje w "mechanice i elektryce" i cześć ja czapka BMWmen zapodaj kilka linków co cie interesuje, i wtedy się coś rozjaśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi