TorT Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Czesc! Mam na imie Paweł, pochodze z Przemyśla studiuje we Wrocławiu, aktualnie jestem na etapie poszukiwania BMW - pierwszego w życiu... Pozdrawiam i mam nadzieje ze w nowym sezonie spotkamy się na jakimś spocie jak już znajde swoje śmigiełko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 siemka a to dobrze sie sklada bo ja wlasnie sprzedaje swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 siema Pawlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nobody Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Czesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witaj. Powodzenia w poszukiwaniach. Nie kupuj sam, poproś o pomoc kogoś kto ma o tym pojęcie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TorT Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2011 Witaj. Powodzenia w poszukiwaniach. Nie kupuj sam, poproś o pomoc kogoś kto ma o tym pojęcie. Pozdrawiam Dlatego właśnie zdecydowałem się tutaj napisać... mam nadzieje że mi ktoś pomoże przynajmniej odrzucić niektóre propozycje Nie śpieszy mi się bo mam czym jeździć, ale chciałbym do kwietnia już coś kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 yo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 siemma, o jakim BMW myślisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TorT Opublikowano 29 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 o jakim BMW myślisz? Szukam e36 do ~9k, rok 95-97 silnik benzynowy i skrzynia manual Jeżeli chodzi o wyposażenie to fajnie jak by była klima na pokładzie, reszta nie ma dla mnie większego znaczenia. Compact odpada ze względu na bagażnik... Auto ma być do jazdy na codzień po Wro i raz na jakiś czas trasa do Przemyśla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Hejka Życzę udanych łowów wymarzonej Beatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 cze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hall Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Siemka mam nadzieje że znajdziesz coś fajnego pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 29 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2011 Siemano , szukaj, szukaj, a napewno znajdziesz coś fajnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 jak nie masz za dużej rodzinki to proponuję qpetkę w e-36 z silniczkiem 2,5 - 2,8 bo spalanie podobne do mniejszych a jak dużo jezdzisz to gazownia i tyle a wrażenia z jazdy bezcenne<bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Czesc jakos rok temu byłem w podobnej sytuacji, tez studiuje we Wro i szukalem swojego smigła. Jako ze juz znalazlem to jak najbardziej moge polecic opcje Pana powyzej czyli 325i coupe, sam mam takie "cuś" w gazie i nie narzekam, osiagi sa na bardzo przyzwoitym poziomie i do tego jest naprawde tanio, wiadomo jaka jest opinia o gazie, sam zreszta tak samo myslalem, ale teraz nie moge powiedziec o nim zlego slowa. Co do coupe, nie wiem co tam bys chcial wozic w aucie, ale mi w zupelnosci wystarcza wzgledem "zaladunku" a tak jak mowilem wydaje mi sie ze jestesmy w podobnej sytuacji Jak cos to mozna sie kiedys zgadac we Wroclawiu to zobaczysz czy cos takiego by ci odpowiadało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 30 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 Siemanko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TREner Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Helllo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi