rafikone Opublikowano 16 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 nie dziala licznik podobno trzeba wymienic baterie ale w wersji mojego licznika niema bateri to co mam zrobic zeby wreszcie zaczol dzialac?? musze wymieniac zegary czy da sie to jakos naprawic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2011 wszystkie wskaźniki czy jakieś konkretne? jak wszystkie to sprawdź wtyczki z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagirop Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 U mnie rozleciala sie wtyczka z tylu. wystarczyla opaska zaciskowa i git a wczesniej to licznik skakal jak poje.... a potem calkiem przestal mierzyc. musisz sciagnac kierownice potem zegary na 2 srubki u góry. zegary latwo rozebrac i zlozyc wiec mozesz zobaczyc czy w srodku wszystko ok. moze cos nie łączy na nóżkach od zegara, moze jakies sciezki masz popalone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 nie trzeba sciagac kierownicy, w e34 wyjda spokojnie, nie jak w e30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomaszeks_88 Opublikowano 18 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2011 nie trzeba sciagac kierownicy, w e34 wyjda spokojnie, nie jak w e30 Wyciagalem pare razy zegary w E30 i nigdy nie sciagalem kiery....:-P:-P:-P:-P:-P:-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi