huzi32 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 witam wszystkim fanów ,klubowiczów i tez nie , jestem tutaj nowy jezdze bunia e39 525i i zaluje ze nie bylo mnie na zlocie w Krzywej byli moi koleedzy i bylo zajefajnie ale mam tylko jedno pytanie ponoc mozna dostac bluzy polar z logo Maxbimmer i wlasnym imieniem moze ktos napisze mi jak je mozna zdobyc z gory b.dziekuje i pozdrawiam wszystkich milosnikow Baski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 siema dawaj jakies foty bumy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Hej. Polarki zamawiam ja. Podaję link do tematu. http://www.maxbimmer.pl/threads/10802-UBRANIA-KLUBOWE-Z-HAFTEM-POLARY-KOSZULKI-CZAPECZKI Jak będziesz chciał cos zamówic, pisz. Pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 28 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Witka ! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzi32 Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 dziekuje Wam za mile powitanie a co do polarkow to dam znac bo jest nas tutaj kilku chetnych na ich zakup a fotki porobie i napewno zobaczycie moja molosc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 witam kolegę <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Witanko:) w gronie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Siemaneczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras1122 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Czesc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi