KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Cześć wszystkim O forum dowiedziałem się od Foresta i postanowiłem się tutaj zarejestrować. Aktualnie od kilku lat przesiaduję na forum bmw-sport.pl Ale maxbimmera kojarzę głównie z powodu kilku osób w moim mieście, które miały lub ciągle mają tutaj konto i jeżdżą z forumową naklejką na klapie Swojego BMW na dzień dzisiejszy nie mam ale poruszam się Fordem Mondeo...., który na sporcie występuje pod nazwą B Mondeo W :lol: Jednak we wrześniu - październiku rozpoczynam poszukiwania samochodu z Bawarii. Dodatkowo korzystając z tematu chciałbym delikatnie zareklamować swoją osobę, a mianowicie zajmuję się renowacją lakierów samochodowych i przygotowywaniem aut do sprzedaży. Więcej informacji można znaleźć w aukcji: http://allegro.pl/przygotowywanie-aut-do-sprzedazy-dolny-slask-i1672820361.html Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siemasz Karolek, witaj na naszym za***iaszczym forumowisku :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hej Swoją drogą coś dawno Twojej czarnuli w Lubinie nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Witanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) siemano <bmw_2> widać że Forest ma rewelacyjny dar przekonywania chyba siłą zmusza lolol witam na forum kolegę ze Ścinawy mieć naklejkę tego klubu na klapie to zaszczyt w ścinawie miały dwie niebieska i czarna ostała się czarna Edytowane 17 Czerwca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 I od Foresta... Nie ma co, moderatorzy musza zmodyfikowac pewna ankiete Witam kolege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 siemano <bmw_2> widać że Forest ma rewelacyjny dar przekonywania chyba siłą zmusza lolol witam na forum kolegę ze Ścinawymieć naklejkę tego klubu na klapie to zaszczyt w ścinawie miały dwie niebieska i czarna ostała się czarna Ciebie Mariusz nawet pamiętam Często Cię widzę na osiedlu w Ścinawie, tylko tym razem w cabrio. Wcześniej to pamiętam Twoje niebieskie 325i coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ściniawiacy a znacie typa pod tytułem Dziekaniak, chyba Bartek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Ja nie kojarzę.. A czym się porusza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Nie mam pojęcia. Byłem z nim w woju w Ełku. Przezabawny koleś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 też nie kojarzę ale przezabawnych artystów to tu mamy sporo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No Ścinawa ma swój klimat Swoją drogą tutaj jest więcej osób z dolnego śląska, więc: http://bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=13&t=97428 Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotras120682 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 <bmw_2>Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 łoooo widzę że kolega pijaństwo na forum sportu szerzy i to tak blisko domu to też mogę i nad odrą odpłynąć:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Mariusz - sporo tam alkoholików Fajnie jakby tak wpadło sporo osób z dwóch różnych for Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 ciekawie się zapowiada kurde gdzieś mi się zapodziała moja zapasowa wątrobalolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 No to szukaj, bo jak spot wypali to będzie porządnie wykorzystana Ale jak coś to informacje będę podawał o grillu. Sam nie wiem czy będę w kraju, bo w każdej chwili mogę mieć telefon, że jest praca we Włoszech i wtedy wyjeżdżam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 dosyć niedawno myślałem o tym aby zrobić zlocik ale na ośrodku pebeki są domki jest knajpka asfaltowe drogi i parking , boiska ,kibelki i prysznic pole namiotowe tylko dawno tam nie byłem trzeba by fotorelacje zrobić o ceny zapytać co roku latamy do nysy na zloty nad wodą tam jest super wiadomo tutaj jest gorzej a z wyjazdem poczekaj do zimy jak się sezon skończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Kurde faktycznie - zapomniałem o "Oazie" Cenowo tam jest bardzo fajnie. Chociaż ja tam dawno byłem to nie wiem jak teraz. Ale tam byłaby dobra impreza Ja namawiam chłopaków z bmw-sport żeby przyjechali na lotnisko do Legnicy Niestety mogę tylko jechać w miesiącach lipiec-wrzesień, ponieważ studiuję dziennie i od października mam zajęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 (edytowane) o oaze mi chodzi dlatego że kibelki i prysznice są my faceci sobie poradzimy ale maxbimmerki nie były by zadowolone na lotnisko jezdziłem z AKLem z lubina na treningi driftu hmmm do latania to tam lepiej tylko niewiem czy tam tak wolno sobie imprezować czyj to teren łojoj ale zaśmieciłem temat:shock: Edytowane 17 Czerwca 2011 przez mariusz13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 witaj karolku a nie spawałes czasem kiedys plastiów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaroleK Opublikowano 17 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2011 Trochę OT nie zaszkodzi staszek nie to nie ja.. Ale jest w Ścinawie osoba, która to robi - nawet blisko mnie mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi