Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim ;)

O forum dowiedziałem się od Foresta i postanowiłem się tutaj zarejestrować. Aktualnie od kilku lat przesiaduję na forum bmw-sport.pl ;)

Ale maxbimmera kojarzę głównie z powodu kilku osób w moim mieście, które miały lub ciągle mają tutaj konto i jeżdżą z forumową naklejką na klapie :)

Swojego BMW na dzień dzisiejszy nie mam ale poruszam się Fordem Mondeo...., który na sporcie występuje pod nazwą B Mondeo W :lol:

Jednak we wrześniu - październiku rozpoczynam poszukiwania samochodu z Bawarii.

Dodatkowo korzystając z tematu chciałbym delikatnie zareklamować swoją osobę, a mianowicie zajmuję się renowacją lakierów samochodowych i przygotowywaniem aut do sprzedaży.

Więcej informacji można znaleźć w aukcji:

http://allegro.pl/przygotowywanie-aut-do-sprzedazy-dolny-slask-i1672820361.html

Pozdrawiam!

siemano <bmw_2> widać że Forest ma rewelacyjny dar przekonywania chyba siłą zmusza lolol witam na forum kolegę ze Ścinawy

mieć naklejkę tego klubu na klapie to zaszczyt w ścinawie miały dwie niebieska i czarna ostała się czarna :P

Edytowane przez mariusz13

siemano <bmw_2> widać że Forest ma rewelacyjny dar przekonywania chyba siłą zmusza lolol witam na forum kolegę ze Ścinawy

mieć naklejkę tego klubu na klapie to zaszczyt w ścinawie miały dwie niebieska i czarna ostała się czarna :P

Ciebie Mariusz nawet pamiętam ;) Często Cię widzę na osiedlu w Ścinawie, tylko tym razem w cabrio. Wcześniej to pamiętam Twoje niebieskie 325i coupe :D

dosyć niedawno myślałem o tym aby zrobić zlocik ale na ośrodku pebeki są domki jest knajpka asfaltowe drogi i parking , boiska ,kibelki i prysznic pole namiotowe tylko dawno tam nie byłem trzeba by fotorelacje zrobić o ceny zapytać co roku latamy do nysy na zloty nad wodą tam jest super wiadomo tutaj jest gorzej

a z wyjazdem poczekaj do zimy jak się sezon skończy

Kurde faktycznie - zapomniałem o "Oazie" ;)

Cenowo tam jest bardzo fajnie. Chociaż ja tam dawno byłem to nie wiem jak teraz.

Ale tam byłaby dobra impreza :D

Ja namawiam chłopaków z bmw-sport żeby przyjechali na lotnisko do Legnicy ;)

Niestety mogę tylko jechać w miesiącach lipiec-wrzesień, ponieważ studiuję dziennie i od października mam zajęcia ;)

o oaze mi chodzi dlatego że kibelki i prysznice są my faceci sobie poradzimy ale maxbimmerki nie były by zadowolone na lotnisko jezdziłem z AKLem z lubina na treningi driftu hmmm do latania to tam lepiej tylko niewiem czy tam tak wolno sobie imprezować czyj to teren

łojoj ale zaśmieciłem temat:shock:

Edytowane przez mariusz13