chiccoo Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 Problem polega na tym ze nagle przestał działac, tzn działał i po ponownym odpaleniu juz nie działa oznaki zycia sa takie ze pzyciski dzialaja kontrolki sie swieca i na tym koniec. wiatrak nie daje oznak zycia jak i cała reszta czym klimatronic steruje. Co jest przyczyna i gdzie szukac usterki :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 jak wszystko klękło to chyba sterownik,ok 150 pln.za używke,a bezpieczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 17 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 bezpieczniki wszystkie są GIT. Sterownik masz na myśli klimatronic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 no właśnie,to jest chyba ten cały panel,bo jeż steruje tylko wentylatorem,poprawcie mnie jeśli się myle http://193.23.48.135/sterownik-klimatyzacji-bmw-e39-i1626791473.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 ja chcesz sprawdzić to możemy podmienić ode mnie cały panel i wtedy będziesz wiedział... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chiccoo Opublikowano 20 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 Okazał się jez do wyminy Temat do zamknięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi