sdhd Opublikowano 25 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2011 (edytowane) Witam wszystkich, czy ktoś z Wrocławia lub okolic montował klimatyzację w e34? Zastanawiam się nad montażem klimy w moim tds i szukam kogoś kto już to robił i mógłby mi pomóc. Mam na oku auto na części z zamontowaną klimą, więc wszystko co potrzebne jest w aucie. Wiem, że mam uboższe wiązki w silniku. Czy ktoś się orientuje czy dużym problemem jest ich wymiana? Nie mam również nawiewu z tyłu (tego na tunelu środkowym). Czy problemem jest jego dołożenie? Cała reszta z tego co wiem nie stanowi zbyt dużego problemu, obawiam się jednak robić to samemu. Oczywiście oferuję skromne wynagrodzenie oraz dozgonną wdzięczność Pozdrawiam Edytowane 25 Lipca 2011 przez sdhd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 26 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Pogadaj z Leszkiem (blacharka i klimatyzacja). Ja u siebie jakims cudem polowe klimy nie mam i on sie tym zajmuje (miedzy innymi regeneracja sprezarki). Leszek Talowski: 506 590 595 (jego warsztat jest przy ul. Smetnej, kolo cmentarza na Sepolnie). Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sdhd Opublikowano 26 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2011 Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Renek Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2011 Jak byś coś konkretnie potrzebował z wiedzy to pisz na PW, trochę robiłem na serwisie autoklimy więc coś pomogę. Z elektryką nie powinno być problemu jeśli masz jakiegoś elektryka, jeśli masz ten tunel to chyba nie będzie problemu zrobić dwustrefową bo to chyba o to chodziło Ci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi