Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kiedys juz goscilem na tym forum ale nie wiem czy sie przedstawialem . a wypadał by to zrobic na imie mam Grzegorz obecnie mieszkam w Brzegu. Przeprowadzilem sie tu z Zabrza ... mam lat 21 i mialem juz kilka BMW. E30 m40b18 1990, e36 m40b16 1991, e36 m40b18 1991, na BMW zachorowalem przez dziadka... dosc sporo czasu zbieralem na pierwsze bmw a potem to juz bylo z gorki :) lubie dlubac przy aucie ciagle rozbierac i skladac :) przec co zarazilem pol rodziny :)

Obecnie moj dziadek nie ma juz prawa jazdy od kilku lat i jego BMW e36 m40b18 1991 rocznik, ktorego nie chcial sprzedac przez 3 lata ;) dostałem w prezencie :) historia auta jest mi znana od jego nowosci :) dziadek byl pierwszym i jedynym wlascicielem do dnia wczorajszego :) nie jest piekne, kolor juz matowy wszystko oryginalne, 0 zamiennikow ani tuningu ale co najwazniejsze mial tylko jeden malutka stluczke jak dziadek cofal 4 lata temu zachaczyl cegly ustawione co spowodowalo malutkie wgniecenie lata nie bylo przy nim nic robione po prostu stało w garazu zamkniete pod kluczem przez 2 lata nikt nie widzial tego samochodu :) i oto w srode ujzy swiatlo dzinne :) gdy zostanie zabrane laweta ze wsi ;) zaznacze ze na aucie niema ani grama rdzy ;)

Pozdrawiam :) i zdjecia dodam jak auto juz bedzie u mnie pod domem ;)

Brrr koles z Laweta pojechal do niemiec i sie opoznia ;/ przeciaga z dnia na dzien ...

Niema ktos moze Lawetki zeby przywiesc samochod z okolic gliwic (wioski) do brzegu ?? jak tak to prosze o PW lub 530190421 .

Pierwsze rzeczy do samochodu dochadza :) auta niema a juz czesci zaczynam kupowac :DxD

Grzes z wielka checia bym Ci pomogl ale ja jeszcze ok miesiac przebywam za granica. Jezeli moge Ci doradzic zeby zalatwic ta sprawe w jak najnizszych kosztach to wyporzycz lawete koszt ok 80 zl zapnij do jakiegos auta i pocisnij. Mam mozliwosc polecenia Ci pomocy drogowej ale to oczywiscie wiaze sie z wiekszymi kosztami.