Kosa Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 j.w. czy ktoś to przerabiał ? czy trzeba zdejmować dyfer ? dzięki za wszelkie wskazówki pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 8 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ja wymontowywalem go z dyfra wiszacego na aucie, latwiej bylo by zdemontowac most odkrecilem zawieszenie mostu , zrobil sie dostep do kluczykow 2 srubki , pozniej trzeba podwazyc srubokretem i wyskakuje Powodzenia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 demontować most?nie ma takiej potrzeby.Dwie śrubki i jeśli nie sklejony to łatwo wychodzi.Tylko wyciągaj go prosto wysuwając-nie kiwaj na boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 moze dzisiaj uda mi się cyknąć fotkę jaki tam jest dostep Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 13 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 on jest dokladnie pod tym zelastwem/mocowaniem wyjdzie bez odkrecania tego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 13 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2011 ja to odkrecalem razem 4 srubki inaczej nie moglem wyjac, czujnik jest z prawej strony, przynajmniej z v8 3 litry zdemontowalem cala ta czesc i dopiero wyjelem ta czesc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi