Lijo Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Hejka, Musze kupić pióra wycieraczek reflektorów do BMW E30 przed zimą bo tylko tego mi brakuje...... Wszystko się kręci sika itp. ale...... nie ma piór wycieraczek!! W ASO koszt to 109zł/szt :bag::bag::bag::bag: Znacie Ludzi tu i ówdzie więc proszę uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw popytajcie!! część nr. 9 [ATTACH=CONFIG]16813[/ATTACH] PW lub tel. 696 024 537 P.S. Nawet 2 sztuki już mnie ratują Tyle mi brakuje.... HELP HELP HELP !! uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 mam dwie na części ale po wycieraczkach tylko dziury zostały może allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paid_in_full Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Nie wiem jaka jest oryginalna długość gum wycieraczek w e30, ale w garażu walają mi się nowe wycieraczki świateł do Lady 2107. Jeżeli jesteś zainteresowany to oddam za free. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Zobaczymy bo może podpasują!! Ew. skrócę i w międzyczasie będę szukał dalej. @paid_in_full - poszlo PW A co do allegro. No cóz. Od 6-mcy pojawiły się w sumie 2 zestawy wycieraczek reflektorów ale kompletne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 lijo,dzwoń pod numer 225336533,powinni mieć,od 30pln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 lijo,dzwoń pod numer 225336533,powinni mieć,od 30pln dzwoniłem - lipa Ale dzięki mimo wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 to lipa,dzwoniłem w innej sprawie,i sie pytałem,to powiedział,że chyba mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi