diabell92 Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 mam pytanie dotyczące silnika mianowicie chciałbym włożyć do swojej e36 93 rok sedana silnik 1.8is 140 KM to podejdzie mi czy to bedzie problem.?? aktualnie pracuje 1.6....<bmw> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 nazwa tematu nieodpowiednia = Kosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabell92 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 nie rozumiem co nazwa tematu a kosz to jej ten silnik http://allegro.pl/silnik-bmw-e36-z3-318is-ti-140km-1-8is-kpl-na-swap-i1877032759.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Zasady tworzenia tematów Tworząc temat należy pamiętać o kilku ważnych zasadach, które często pomagają uzyskać szybszą i wartościową odpowiedź. [1]. Nazwy tematów należy dobierać w sposób łatwo kojarzący się z jego zawartością. Sam zwrot typu "Nie działa, stuka, pomocy!" sprawia, że temat jest przeważnie ignorowany, gdyż jego nazwa nie mówi nic. w więc nazywając temat ''silnik'' nie wiadomo o co chodzi bo może chodzić o 12212328 różnych rzeczy!!! ja otwierając taki temat nazwał bym go ''Swap z m40b16 na m44b18 e36sedan 93r"" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diabell92 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 aha rozumiem a wracając do "tematu" to orientujesz się czy to podpasuje ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 niestety nie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Każdy motor możesz zamontować, pytanie czy warto, czy nie lepiej sprzedać auto i kupić z większym motorem, temat wałkowany na forum wielokrotnie. z 1.6 na 1.8 to nie powinien być duży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 4 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Diabell92, z ta odpowiednia nazwa tematu chodzi o to, ze wtedy jest o wiele latwiej dla innych uzytkownikow na forum jesli podobnego tematu beda szukali. Jesli nazwalbys go np "swap silnika 1.6i na 1.8is e36" to wtedy kazdy kto widzi taki temat, bez koniecznosci otwierania go, wie dokladnie co w nim jest walkowane. A widzac temat pt. "silnik" za cholere nie wiadomo co co biega. Czy ktos chce kupic, sprzedac, wawalic, zmodyfikowac. Tak jak patryk pisze, taki swap nie powinien byc problemem, pytanie jedynie czy sie oplaca. Chyba, ze masz pewniaka is'a lacznie z kompem ktory ci lezy na podlodze w garazu i nie masz co z nim zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 ceny e36 sa teraz śmieszne wiec jak uda Ci sie pogonić autko za jakąś fajną kwote to sprzedaj i kup mocniejsze.... chyba ze ogarniasz sam mechanike.....masz zadbane auto...sentyment....i po znajomości dostaniesz dobry motor is'a to sie nie zastanawiaj tylko wkładaj sam przerabiałem temat...przeczytałem sporo postów i sprzedałem e36 320 bo mi sie nie oplacało wsadzać 2,8:/ < teraz bym sam wciskal 2,8 bo mam warsztat do dyspozycji:D> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 nazwa tematu=śmietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi