mateo Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 koledzy możecie mi podrzucić linka gdzie moge kupić uchwyty do mocowania lampy przedniej bo mi się urwało.dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 ale co,do roweru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Rok, wersja, rodzaj lampy... Jezuuuu, ludzie. Uchwyt do mocowania lampy przedniej - regulator? jeden z montażowych? To jakaś paranoja. Rzucić pytanie z kosmosu a potem pewnie jeszcze narzekać że dziady na forum nie pomagają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo Opublikowano 30 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 chodzi mi o te plastiki co trzymają klosze bo nie mogę ustawić siateł a model przed liftem bmw e-39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 chodzi o regulatory? http://moto.allegro.pl/regulator-regulacje-regulatory-swiatel-bmw-e39-i1900302986.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 tak na pewno mu chodziło o regulatory lamp e39 sam też wymieniałem to proste ale trzeba być ostrożnym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi