SZuwAR_ Opublikowano 1 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 No wiec... To jest moje 323i które niedawno zakupiłem, silnik seria, przeniesienie napędu seria, zawias gwint, koła 18", pół skóra. co powiecie..?? [ATTACH=CONFIG]17533[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17534[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]17535[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Bardzo ładna fajnie wygląda na tych felach tylko od czego taka dłuuuga antena ? Wrzuć jeszcze fotki środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Po pierwsze nazwa tematu :2bacik: patrz jak trzeba nazwać temat :http://www.maxbimmer.pl/threads/1253-%21%21%21-WA%C5%BBNE-%21%21%21-PRZECZYTAJ-A-P%C3%93%C5%B9NIEJ-WKLEJAJ A po drugie fajna, ale nerke i chrom wokół szyb bym puścił w shadow :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kasior Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Heheheh w e34 chciałem zmienić na nikle listwy to popękały przy próbie zdjęcia, racja Ciemny kolor lepiej by się prezentował w shadow ale ja bym nie ryzykował. Szuwar dobrze ją umyj i lepsze foty wstaw najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ja bym przede wszystkim pozbyl sie chromu, bo autko jest ladne, ale shadow dopelni dziela Daj jakies foto wnetrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyszek89trzecie Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 Ładna sztuka również pozbył bym się chromu i popieram kolegów byś wrzucił zdjęcia wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 A jak dla mnie to może czarna nerka a listwy bym zostawił po za tym fuka ładnie się prezentujehappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 2 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2011 ładna furka jak koledzy mówią przydały by się foty środeczka happy_bmwhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi