Sebo Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jaro, ja bym folią nie oklejał, szukaj żółtych żarówek. Kto szuka ten znajdzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 Jaro, ja bym folią nie oklejał, szukaj żółtych żarówek. Kto szuka ten znajdzie;) Łatwo powiedzieć, gorzej wykonać Jak narazie jedyna żółta żarówka to jak podpowiedział Nem hid 3000k... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2011 ale halogeny włączasz co chwile!!!jedziesz sobie a tu nagle wioska to trza wyłączyć!! wiadomo jak w polsce się jeździ!!! a więc hidy jak dla mnie odpadają bo zani się zagrzeją i pełną mocą będą świeciły to trwa max 20sek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 ale halogeny włączasz co chwile!!!jedziesz sobie a tu nagle wioska to trza wyłączyć!! je bym powiedzial jedziesz sobie na halogenachi co 3 sekundy musisz je gasic bo ktos jedzie z przeciwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 je bym powiedzial jedziesz sobie na halogenachi co 3 sekundy musisz je gasic bo ktos jedzie z przeciwka nie musisz gasić jak ktoś jedzie z naprzeciwka!!! no chyba że się myle:):4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 10 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 We mgle nie musisz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 je bym powiedzial jedziesz sobie na halogenachi co 3 sekundy musisz je gasic bo ktos jedzie z przeciwka Mati nie przesadzaj, że tak robisz. Prawo prawem, ale jak włączam to tak jadę, a jak nie ma potrzeby to są wyłączone. Zobaczymy jak będzie. Hidy też mi nie pasują, bo zazwyczaj zakłócają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Łatwo powiedzieć, gorzej wykonać Jak narazie jedyna żółta żarówka to jak podpowiedział Nem hid 3000k... Po niedzieli podjadę do jednego sklepu i dowiem się czy są osiągalne:) bo coś nie mogę uwierzyć żeby w XXI w tak ciężko o żarówkę było;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Po niedzieli podjadę do jednego sklepu i dowiem się czy są osiągalne:) bo coś nie mogę uwierzyć żeby w XXI w tak ciężko o żarówkę było;) ...no nie wiem, bo na allegro nie mogę znaleźć nic odpowiedniego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 słabo szukasz http://moto.allegro.pl/h4-60-55w-zarowki-srline-allseason-zolta-zolte-i1978747572.html albo takie cudo na H4 http://moto.allegro.pl/zolte-szklane-banki-na-zarowki-h4-zolte-zarowki-i1990544873.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 słabo szukaszhttp://moto.allegro.pl/h4-60-55w-zarowki-srline-allseason-zolta-zolte-i1978747572.html albo takie cudo na H4 http://moto.allegro.pl/zolte-szklane-banki-na-zarowki-h4-zolte-zarowki-i1990544873.html słabo czytasz Jaro szuka HB4 , a nie H4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 ło jeju,taka afera o jedną litere:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 afera aferą , ale Jaro dalej nie ma żarówek :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 to powiem,że będzie ciężko,ale mam trop:-P,pytaj po sklepach o taką,może gdzieś znajdą po hurtowniach http://shopcustomcreations.com/9006-HB4-Solaris-Yellow-Headlight-Bulbs-Halo/prod-2038.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 http://www.ebay.pl/itm/HB4-55Watt-gelb-gold-3000-Kelvin-echtes-gelbes-Licht-/260911367192?pt=DE_Autoteile&hash=item3cbf878418 flaszka dla mnie :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 moje żółciejsze :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 to powiem,że będzie ciężko,ale mam trop:-P,pytaj po sklepach o taką,może gdzieś znajdą po hurtowniachhttp://shopcustomcreations.com/9006-HB4-Solaris-Yellow-Headlight-Bulbs-Halo/prod-2038.html Taka byłaby ok, ale za 30 złych, a nie bagsów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Taka byłaby ok, ale za 30 złych, a nie bagsów a tam gadasz,ja ostatnio 2xphilips bluevision i 2xosram nightbreaker=210zł w sumie cztery,ale nie żółte:-P,a to deficytowy towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 No może i masz rację. W sumie 30$ to około 120zł, tak więc może jakoś bym to przeżył, ale musiałyby być naprawdę super Ale nie ma się co jarać, bo i tak ich u nas nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mati nie przesadzaj, że tak robisz. Prawo prawem, ale jak włączam to tak jadę, a jak nie ma potrzeby to są wyłączone. Zobaczymy jak będzie tzn jak chcesz sobie zrobic halogeny zeby ci swieciely na zolto i bardziej skierujesz sie w strone lansu to ok, ale jak jednak postawisz na jakosc to bedzie to raczej oczo***liwe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Byłem w sklepie w sprawie tych żółtych..., i gość powiedział, że żółte światło jest zabronione i w związku z tym producenci wycofali się z produkcji, tak więc lipa - hidy unlegal, żółtaczki unlegal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 w halogenach dopuszczone jest żółte światło selektywne-znaczy jakie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 w halogenach dopuszczone jest żółte światło selektywne-znaczy jakie? Spróbuję odszukać w "Prawie o ruchu drogowym"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Też muszę poszukać, bo mnie to ciekawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 http://www.infor.pl/dziennik-ustaw,rok,2009,nr,75/poz,639,rozporzadzenie-ministra-infrastruktury-zmieniajace-rozporzadzenie-w-sprawie.html punkt 16 tabelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi