Nem Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Kumpel nakrecil sie na E38 i znalazl taka http://allegro.pl/show_item.php?item=1998353125 cos widzicie na zdjeciach niepokojacego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 przelot z tyłu Cena!!! niska troche albo tak potaniały pokrętła w oczy kolą!! i skoro nie ma gazu to ostatnie zdjęcie nie jest od tego auta!!!!! (zdj silnika) idą węże do wtryskiwaczy gazulolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Bezwypadkowa to ona nie jest no ale trzeba by obejrzeć na żywo morze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zdjęć prawej strony auta też nie ma hmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 ręcznego chyba tez nie ma bo kamień podłożył do zdjęć pod koło:D: :bag::bag::bag::bag::bag::bag::bag::bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Trochę zdjęć przeglądałam e38 i faktycznie cena trochę niska, 94 r to jedna z pierwszych jakie zjechały z taśmy. Kolor ładny, ale chyba nic poza tym na technicznych sprawach to ja się nie znam. Moim zdaniem, jeżeli szukać e38 to lepiej z końca produkcji, czyli tak okolice 2000 r ( nauka męża nie idzie w las ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 (edytowane) Napewno jest to bardzo okazyjna cena ... E38 w dobrej kondycji w tych rocznikach 11tys+ chodzą Jesli 4.4 to silnik swapowany - M62B44 wychodzily dopiero od 1996r. Przed ogledzinami proponuje zastrzec sprzedajacemu aby silnik byl zimny wtedy wychodza najpopularniejsze bolaczki V8 Jesli ktos z was jedzie ją obadac wprosilbym sie gdyz po pierwsze sam posiadam taka bestie i wiem gdzie zajrzec wiec szybko wylapie bolaczki ,po drugie sam przymierzam sie do takiego moda wydechu i chetnie posłucham na realu jak to gada:) Edytowane 14 Grudnia 2011 przez N0name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A no i dźwięk V8 ( jeżeli zdrowy) bezcenny :bmwsexemofg3: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A no i dźwięk V8 ( jeżeli zdrowy) bezcenny :bmwsexemofg3: A no i dźwięk V8 ( jeżeli zdrowy) bezcenny :bmwsexemofg3: no i po raz drugi - nauka meza nie idzie w las Gratulowac Ogolnie troche podchodzilbym z dystansem do samochodu ktory ma az tak okazyjna cene. Placisz 8ys, to warta jest 8tys. Dodatkowo wychodzi, ze niby LPG nie ma, ale fota silnika z wezami od instalki. m62, wedlug Noname wychodzily z 96 roku, a ten jest 94. Za duzo dziwnych spraw z ta perelka. Osobiscie podchodzilbym ostroznie do samochodow z poczatku produkcji. Zawsze lepiej wziac cos nieco pozniejszego, zawsze te pare lat potrzebne sa zeby wyeliminowac wszelkie bolaczki wystepujace w nowych modelach.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pola Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 no i po raz drugi - nauka meza nie idzie w las Gratulowac To akurat sama stwierdziłam :lol: choć oczywiście dzięki mężowi, który zakupił V8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Od siebie dodam ze stara szkola mowi - nie kupuje sie okazyjnej e38 bo podwojnie zaboli portfel Nie oszukujmy sie - to nie e32 i utrzymanie e38 sporo kosztuje ,a ktos kto dba i stara sie by wszystko bylo w niej ok -nie sprzeda w cenie rocznego utrzymania(czyt.koszty eksploatacyjne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Nem napisz do gościa o VIN i więcej fotek środka , komory silnika i prawej strony Generalnie to tak jak już napisali wyżej , auto z początku produkcji , dziwne , że klepnął 4,4 w ogłoszeniu , ale przypuszczam , że tam jest M60B40 .... zwłaszcza , że jak koleś nie wie do kiedy ma przegląd i ubezpieczenie to tylko świadczy o tym jakie ma podejście do tego auta które usiłuje sprzedać :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 A skoro juz sie rozpisalem to moja hipoteza jest taka -zrobilo sie zimno,furka pewnie prycha i ksztusi sie na zimnym motorze,zaczela sporo palic,mocno dymi lub klepie a eliminacja tej popularnej bolaczki V8 jest kosztowna. bo wiadomo-przeplywka,lambdy,swiece,cewki,czujniki temp na ECU,powietrza dolotowego,polozenia walu,odma,uszczelki kolektora,zaworow itd. - i wes tu teraz eliminuj po kolei ... Nie jednego przerosnie i nerwowo i finansowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Aha,ten silnik to faktycznie M62B44 (szybka analiza porownawcza-patrz dolot) wiec jest to swapowane serducho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Jeśli to wrocław to jaki jest problem podjechać , oblukać na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jareknes Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 Byc moze zdjecie silnika nie jest od tego auta ,tak jak to pisal jeden z przed mowcow dlatego to M62, dziwi mnie tez ten kamol pod kolem przeciez to automat nie potrzebuje recznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 14 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2011 zdjecie silnika jest raczej z tego auta bo w środku po lewej stronie od kiery jest włącznik i poziom gazu LPG, chyba ze zdjecia środka tez nie tego auta ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Dzieki wszystkim za uwagi. Fure chce kupic kolezka, ja mu tylko przekaze wszystkie wasze uwagi. Osobiscie bal bym sie kupic za takie pieniadze e38, moze sie okazac skarbonka bez dna ale podjechac niezaszkodzi podobno stoi na kosmonautow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todome Opublikowano 16 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Widzę te auto codziennie, właśnie poznałem po tylnemu zderzaku i felgach od E65. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Kolezka juz je sobie odposcil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 17 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2011 cena trochę niska musiało być tąe38 nie tak morze to jakiś składakhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw:?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2011 Cena kusząca ale nie odwazyłbym sie jej kupic,miałem 740 z tego samego rocznika tylko ze manuala, generalnie wersja uboga manualna klima , zapewne pod maskownicą jest ładny kaseciak bo z cd nie wychodziły czujniki cofania z tyłu? hmmm...z przodu brak przelotowy wydech hahah silnika słuchaj na zimno , zagrzej auto i posłuchaj na ciepłym.Duzym problemem są martwe piksele licznika oraz komputera to warto zobaczyć, listwy pod drzwiami w jakim są stanie, kazda nowa kosztuje 100zł, dużą bolaczką tego silnika jest odkręcajaca sie pompa oleju ja miałem juz 3 śruby w misce i nie życze nikomu aby zabrało tą srube do slinika, weże od wspomagania- ciekna na 99% tez bolaczka modelu.Warto dobrze zagrzac auto i zrobic kilka /kilkanascie km i zoabczyc jak pali na ciepłym- sam wymieniłem 3 czujniki położenia wału, zawieszenie, wahacze są aluminiowe wiec wymiana całego wahacza , robiłem cały przód i wahacze górne/dolne drązki, gałki, i inne te ******ły wyszły 1200zł, po roku wymieniałem koncówki bo nasze gdrogi i moje 19 calowe koła je zabiły Polecam wizyte w serwisei i podpiecie pod komputer auto ma juz swoje lata ,pomimo tego ze jest piekne moze okazac sie skarbonką bez dna...pozdrawiam i zycze powodzenia w szukaniu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi