maximus Opublikowano 18 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 BMW E36 1.8 SEDAN TUNINGOWANY W NIEMCZECH --------------------------------------------------------------------- O P I S A U T A --------------------------------------------------------------------- Witam. Samochód, który Państwu oferuję jest w pełni sprawny wraz z bogatym wyposażeniem. Data produkcji 1993 rok ale w ciągu pięciu lat jak jestem właścicielem auto przeszło przegląd i zabezpieczenie blacharki, mały remont silnika (powymieniane uszczelki, rozrząd, wisko, hydraulika (silnik m40 po regeneracji)) wymienione płyny i oleje gdyż zbliża się zima tak więc macie Państwo samochód z nowym olejem i płynami zimowymi. Przegląd ważny do 25.10.2012 roku ubezpieczenie ważne do października 2012 roku. Auto przeszło szereg tuningów zaczynając od Niemiec a kończąc w Polsce. Do unikalnych elementów miedzy innymi należą: · Instalacja ksenonowa · Dedykowany cały wylot powietrza (Tłumik z najwyżej półki ULTERa, strumienica Michael Angelo) · Instalacja Neonów w środku auta pod fotelami pasażerów jak i kierowców. · Kesonowe podświetlanie wnętrza auta · Ringi w przednich lampach · Podświetlanie neonem bagażnika · Nagłośnienie SONY EXPLODE - 12 głośników w tym 4 piszczałki · Auto obniżane, amortyzatory oraz sprężyny DE CARBON gazowo-olejowe (sprzęt dla bardzo wymagających, osobiście zakochałem się w tym jak się prowadzi) TYLKO DO ŚWIĄT OKAZJA 2999zł Mogę w razie potrzeby wysłać więcej zdjęć na maila, kontakt tylko telefoniczny lub osobisty. KONTAKT: tel.: 723 760 169 osob.: Dobrzykowice, ok. Wrocławia [ATTACH=CONFIG]17703[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17704[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17705[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17706[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17707[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17708[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]17709[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi