Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Co ja pouczam starego wyjadacza ;p ale przypominam zeby uczulic sprzedajacego zeby silnik byl do ogledzin zimny(kilka godzin nieodpalany) wtedy wyjdzie ten super stan(kulenie,trzepanie,klepanie itp)-ogolnie cena adekwatna do stanu,fajnie ze opisane usterki. Tak na oko usuniecie opisanych wad wyniesie z 1,5-2tys. wiec i tak e38 wyjdzie w dobrej cenie(jesli nie bedzie niespodzianek)

moim skromym zdaniem auto miało jakaś przygode od strrony kierowcy- popatrz jak powycierany jest próg na całej długości z drugiej strony brak takich oznak wiec nie jest to napewno wina listw z pod drzwiami.Co do modułu swiateł - to wydaje sie byc pirdoła ale moze okazaćsie uporczywym problemem -jesli jest to stary moduł to w sensie nieprogramowany jak LCM II czy cos takiego to mozesz miec kłopoty.JEsli nie znajdziesz identycznego modułu - wiem bo sam to przerabiałem a ten który założyłem - działał ale powodował jedną niemiła rzecz a mianowice na liczniku zapaliła się kropka znaczka KM na dziennym przebiegu - znaczy sie ze nie zgadzaja sie przebiegi w komputerach samochodu :/ fotel przód faktycznie dramta patrząc po tym co widac, poducha w kierownicy juz "troche " sie zapadła oraz nieorginalne radio widać na jednym zjdeciu wiec zapomnij o działającej multifunkji :) a tak pozatym to ładny kolor , szkoda tylko ze nie ma zdjeć silnika, bagażniak konkretnie boczków w bagazniku...poproś o wiecej zdjec moze zanim tam pojedziesz? ja bym osobiście chciał zdjecia komory silnika, wewnętrznej strony maski najlepiej okolice nerki , podszybia w jakim stanie jest uszczelka szyby oraz wnętrza boczkó bagaznika, warto zapytać czy podczaswymiany oleju w silniku dokręcone pompe oleju bo bardzo lubi sie odkręcać a śruby nagminnie lądują w misce... :) ale jesli jednak wczesniej pojedziesz, apsiz prosze jakie wrażenia jesli nie kupisz samochodu :)