Enzo Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2011 Zna ktos to auto, mysle pojechac je ogladnac. BMW 740 740i full opcja kremowe skóry, 1994r., 4000cm3, 286 KM - otomoto.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N0name Opublikowano 30 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Co ja pouczam starego wyjadacza ;p ale przypominam zeby uczulic sprzedajacego zeby silnik byl do ogledzin zimny(kilka godzin nieodpalany) wtedy wyjdzie ten super stan(kulenie,trzepanie,klepanie itp)-ogolnie cena adekwatna do stanu,fajnie ze opisane usterki. Tak na oko usuniecie opisanych wad wyniesie z 1,5-2tys. wiec i tak e38 wyjdzie w dobrej cenie(jesli nie bedzie niespodzianek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 no chyba pojade ogladnac. Bo te czesci co tzreb awymienic akurat mi zostaly ze starej siodemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiosl Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 moim skromym zdaniem auto miało jakaś przygode od strrony kierowcy- popatrz jak powycierany jest próg na całej długości z drugiej strony brak takich oznak wiec nie jest to napewno wina listw z pod drzwiami.Co do modułu swiateł - to wydaje sie byc pirdoła ale moze okazaćsie uporczywym problemem -jesli jest to stary moduł to w sensie nieprogramowany jak LCM II czy cos takiego to mozesz miec kłopoty.JEsli nie znajdziesz identycznego modułu - wiem bo sam to przerabiałem a ten który założyłem - działał ale powodował jedną niemiła rzecz a mianowice na liczniku zapaliła się kropka znaczka KM na dziennym przebiegu - znaczy sie ze nie zgadzaja sie przebiegi w komputerach samochodu fotel przód faktycznie dramta patrząc po tym co widac, poducha w kierownicy juz "troche " sie zapadła oraz nieorginalne radio widać na jednym zjdeciu wiec zapomnij o działającej multifunkji a tak pozatym to ładny kolor , szkoda tylko ze nie ma zdjeć silnika, bagażniak konkretnie boczków w bagazniku...poproś o wiecej zdjec moze zanim tam pojedziesz? ja bym osobiście chciał zdjecia komory silnika, wewnętrznej strony maski najlepiej okolice nerki , podszybia w jakim stanie jest uszczelka szyby oraz wnętrza boczkó bagaznika, warto zapytać czy podczaswymiany oleju w silniku dokręcone pompe oleju bo bardzo lubi sie odkręcać a śruby nagminnie lądują w misce... ale jesli jednak wczesniej pojedziesz, apsiz prosze jakie wrażenia jesli nie kupisz samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi