jarekmaju Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 witam ostatnio zauważyłem że pompa paliwa zaczyna coraz głośniej pracować czasem podczas jazdy więc chyba długo nie pochodzi, nie chcę wydawać 750zł na oryginał Pierburga :crying: może ktoś u siebie zakładał jakąś tańszą i jest z niej zadowolony, słyszałem że jest możliwość zregenerowania starej ale jakoś mnie to nie przekonuje:help: z góry dzięki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ja jak mi padla pompa to kupilem uzywke w bardzo dobrym stanie (mozna piwoedziec ze igla) w wojokwicach za 180zl... zadzwon i zapytaj 792-286-772 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 ja jak mi padla pompa to kupilem uzywke w bardzo dobrym stanie (mozna piwoedziec ze igla) w wojokwicach za 180zl... zadzwon i zapytaj 792-286-772 właśnie miałem tez pisać o Wojkowicach śmigam już 2 mc na używce od nich i nic się nie dzieje.Po założeniu sprawdzałem na kompie ciśnienie i jest tak jak fabryka dała... ale róźnie bywa... może chodzić dobrze a po czasie paść, więc wybór należy do Ciebie czy nówka czy używka.Ja za swoja dałem 200zł a nową mysle że ktoś Ci taniej załatwi niż napisałeś. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Ja jak moja padła to kupiłen nówkę ori na allegro za 500 parę złych, ale dlatego, że nie miałem czasu na regenerację. Regenerują w Brzegu i powiem Ci, że ja bym się na to zdecydował. Koszt około 200zł. Dają roczną gwarancję, a więc są raczej pewni swego. Jak będą mieli taką pompę na stanie to wymiana od ręki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarekmaju Opublikowano 5 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki za podpowiedzi <bmw_2> kupiłem od znajomego orginał za 250zł używka załorzyłem i jest ok:lol: oby działała jak najdłużej! Edytowane 5 Stycznia 2012 przez jarekmaju błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi