tazunio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 (edytowane) A zaczęło się tak: 20.04.2012 godzina 12.00 – czekam na Kosę Godzina 12.15 – czekam na Kosę :-P Godzina 12.25 – czeka…. O, Kosa jedzie Gadu, gadu i lecimy do Bawarjana... zaraz po tankowaniu :-P Po kilku kilometrach naszym oczom ukazała się niegłupia „piąteczka” I jej Pan i Władca… łysy, dres bez szyi… Bawarjan. Pokazał nam ulepione z części kupionych w Tesco E30…taka tam „koza” Główną atrakcja piątkowego popołudnia miało być (i było) błotników cięcie –gięcie, wiec czas na przygotowania. A wiadomo nie od dzisiaj, ze ranty błotnika najlepiej zagina się od strony bagażnika Długo, długo później… Poradziłem Kosie aby poszukał z przodu… jednak Bawarjan w międzyczasie namierzył rant , o dziwo był po wewnętrznej stronie błotnika… dziwne Bawarjan z***al sprawę i zgiął sam rant… Jak Bawarjan kończył błotnik… a tu zjawił się Rush (Buli to nowa nazwa na e36 Ruch’a… tzn. Rush’a – sam to wymyślił ;-P) Chłopak nie mógł przeboleć świeżo straconych nowych znajomych Koniec pierniczenia czas przymierzyć M-systema Dobra zostawimy na razie lewa stronę, czas pokazać koledze jak ma wyglądać prawy błotnik Po kilku godzinach baldachimy u Kosy ogarnięte… M-systemy na miejscu (na razie przyczepione na trytytki) Czas na zrobienie daszków u Rush’a Błotniki u Rush’a się robiły… tym czasem Kosa zapragnął się polansowac po okolicy W międzyczasie przyjechało jakieś uebane auto… Ciężko było poznać, ze to Pawelo… bo niby on, niby vadery w środku… ale w środku jakoś tak czysto… nie, nie… to Pawelo, bankowo – bo w środku tez burdel :-P W całym tym szale, nie zauważyliśmy ze Bawarjan skończył robić daszki u Rusha… Rush w podzięce wyciągnął z bagażnika kilka rzeczy wodzonych tam od paru miesięcy I tak zlecial dzionek… Kilka beemek się zjechało, niektóre były czyste inne uebane, samochody mialy szpery, ale ich właściciele o tym nie wiedzieli… przewinelo się tez kilka Kadetow, Golfow i innych ulepow. Sweet Fotki na koniec The End Edytowane 22 Kwietnia 2012 przez tazunio 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 kurde przez ten komiks rozgotowały mi się kartofle.teraz będę musiał ugotować świeżych ps a wczoraj posprzątałem i umyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Hehe za***iste DYMKI i fotostory :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Za***isty komiks Ci wyszedł :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Komiks za....sty, a Ruszcik ze swoim BULI pobija wszystko.....:lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość staszek Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Kosa ale twoje fele super się prezentują robią robotęhappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dobre dobre relacja zajefajna no i furki tez cacy. Kosa fela idealnie lezy dobrze, ze ich nieskrzywdziles jakims kolorem !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Oby więcej takich dymkowych foto relacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 hehehhe dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuziem Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 a gdzie fotorelacja z naszego megazlotu na PKP? Kozacko widze się działo, szkoda że się spóźniłem :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Komiks za***isty... Się uśmiałem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Opowiesc o Piotrusiu i dwuch smokach zmiazdzylo mi cyce Tylko co najlepsze nie powiedzial Im ze ma szpere :lol::lol::lol::lol::lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Może MARVEL przeniesie kiedyś tę opowieść na duży ekran :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Chłopaki mają fantazję fajowa opowieść Pozdrowionka z Legnicy happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Dobra bajka A powiedzcie mi panowie - ta machina do baldachimów to Wasza? Bo z chęcią bym skorzystał z Waszych usług gięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 machina jest kolegi Bawarjana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 nie no Tazunio -mistrzostwo swiata ale targalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 mocne a Buliego nie ja wymyslilem tylko Pawelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek530d Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 hahah łacham się do tej pory widać że było wesoło;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Wujek samo Zło_ Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Hehehe Kosa ładne autko masz... ...masz też nieładny wykwit rdzy przy tylnym uchu holowniczym :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Hahaha mocne E34 Bawarjana gniecie jajca juz na samych fotach, boje sie co by się stało na żywo ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Mega te fele u KOSY Pomyślunek z komiksem zaj@@@ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...masz też nieładny wykwit rdzy przy tylnym uchu holowniczym :4: I nie tylko tam.... Spocik za***isty, moze bede czesciej wpadal :-) Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 no za***isty komiks teksty rozwalają tak samo jak autka uklon_bmw też bym pogioł blache na dupce a jak jeszcze będziecie robić takiego mini spota u Bawarjana to może przyjmiecie bezdasznika w kebabie uklon_bmw Kosa fele się za***iście prezentują uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi