Jareknes Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Do napisania tego tematu , zanispirowal mnie Mazi , ktory dosc krytycznie wypowiedzial sie na temat lpg w 540 Chrisa Calkiem przypadkowo szperajac w starszych numerach "Motor-u" odkrylem taki o to artykul , ktory postanowilem zeskanowac i umiescic w tym temacie. Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 mam ten numer miałem też zrobić skana ale skanera już nie mam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Bo jak dbasz o wszystko czyli wymiana wszystkich płynów itp. to długo jeździsz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 W tym artykule chyba opisali wszystko ahh ktos kto jezdzi benzyna w tym silniku zamiast 70tys w 9 lat wyda 150 tys.. Nie wiem jak Wy, aleja wole za ten hajs kupic nowe auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 7 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2012 Szkoda,że nie mam tej gazety w domu bo oczy mnie bolą od tych małych literek ale szacunek dla Motoru za taki dobry artykuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dla mnie gadka, że gaz w takim czy innym aucie też nie ma sensu. Każdy robi jak mu odpowiada i tyle, bo różnie to bywa. Można kupić np w dobrej cenie auto z dużym silnikiem i gaz to wtedy jedyna alternatywa żeby wogóle tym autem jeździć... Gdybym ponownie zdecydował się na benzynkę to napewno byłaby z gazem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Wolal bym jezdzic takim 540i z podtlenkiem(byle manua) jak swoja 325i bez gazu. Tez mam ten numer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 A mój ojciec transitem zrobił conajmniej 500tyś.km na LPG i busik sprawuje się super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Kolega dostał po ojcu forda sierrę dohc 2.0 z lpg która na taksówce i potem jak kolega nią jeździł zrobiła milion kilometrów I te auto dalej jeździ ale trochę kopci bo już czas na remont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi