Piotr Opublikowano 14 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2012 Wymieniał ktoś łożysko kompresora klimy i/lub wie jaki to rozmiar łożyska ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Nie znalazłem nic w naszym języku na ten temat ale być może same Photo coś ci podpowie. Replacing ac compressor clutch BEARING - Bimmerforums - The Ultimate BMW Forum Miłej zabawy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Brawo i dzieki tobie znalazłem rozmiar - 30x52x22 i cenę RUFUS.PL - Łożysko klimatyzacji - 30BG05S2G-2DS - 30x52x22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 super,bo mi też wyje,tylko pytanie,czy w każdym modelu e39 jest tak samo?i taki rozmiar?bo tam chyba jest o M3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 15 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 tak to m3 ale będzie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 15 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2012 Podobny temat o 3-kach: A/C Compressor Bearings? - Bimmerforums - The Ultimate BMW Forum chyba w E34 to tez taki sam kompresor ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no dobra,łożysko kupione,pewnie zaraz operacja,chyba przy okazji wymienie łożysko alternatora,bo też coś mi sie nie podoba,fajnie,bo już mi się pomysły kończyły,co "zepsuć":mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 16 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 szybki jesteś, gdzie kupiłeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 no ja u siebie,w Lubaniu,jest taki sklepik z takimi częściami,łożysko klimatyzacji japońskie,NSK,nie znam się,ale podobno wyższa półka,65 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 fajnie,bo już mi się pomysły kończyły,co "zepsuć" Hehehe jeśli chcesz to znajdę z 20 pomysłów na psucie i naprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 SoulRea,wież mi,przed wymianą większości podzespołów,blokują mnie tylko ceny,a i tak już sporo powymieniałem,oczywiście z rzeczy,które da się zrobić w garażu, z podstawową wiedzą,luuuuubięto:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 I to się chwali ja nie posiadam takiego zapału Gwinty u mnie już w garażu leżą dobre 5 tygodni i zamiast je montować siedzę w domu Ale jest to związane tym ze robię po 16-18 godzin dziennie i każdą chwile jaka mam wolna to staram się posiedzieć w domu z rodziną. Do wymiany oleju i filtrów zabierałem się tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 do mnie jak przyszły uszczelki vanosa o 16.00,to o 18.30 już miałem vanosa na wierzchu:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 no dobra,za bardzo nie miałem kiedy,ale sprawdziłem,i chciałem odkręcić to sprzęgiełko(foto 1,klucz 10)i się kręci,hmm,jak to zblokować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 W sumie na zdjęciu nic nie widać ale zapewne należy to jakoś zblokować, postaram się sobie przypomnieć niemieckiego trochę i może coś przeczytam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 17 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Owiniętym paskiem klinowym sie nie da? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Owiniętym paskiem klinowym sie nie da? nie koło się kręci,tylko to sprzęgiełko,a tego za bardzo nie ma jak złapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Kurna nie wiem jak Ci pomóc bo nie doczytałem tam nic. teraz zmiatam ludzi do roboty rozwieść ale coś pogrzebie na ten temat po powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi