CrisELdi Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ze względu że dawno gościłem na tym forum a jak pisze coś to tylko problem a tu wypada się przywitać happy_bmw z wszystkim przede wszystkim bardzo fajny klub i bardzo fajna atmosfera pozdro dla wszystkich. Ale powód zapisania się do tego kluby choć dawno to było jest dość śmieszny bo powód to mandat za speed [trasie UK Rzeszów] w Wrocławiu jeszcze na e46 m3 jak pamiętam to mijałem jakiegoś waszego kolegę z forum [Napis na tylnej szybie "]www.maxbimmer.pl] pierw jadąc zanim a po chwili wciskając w dechę i mijając go po możne 1-2km suszarka i 10 punktów 400zl przekroczyłem pretkość o 70km na odcinku w budowie 70km kuog tak zapamiętałem wasza nazwę to się popisałem w te czas wstyd.lolol Pamiętam to bo była to godzina 1-2 w nocy pusta droga nikogo... Pozdro.:beta: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Witam,Witam !!! :bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bultan Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 siemantobmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kitajec Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 hejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 siema bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fabian Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Siemankobmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi