KTM Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Witam kolegów mam pytanie gdzie zrobić Chip w mojej bmw_0, chodzi mi o Wrocław albo bliskie okolice, szczególnie interesuje mnie wasze doświadczenie z firmami i jakie polecacie zakłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 http://www.maxbimmer.pl/search.php?searchid=2382423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTM Opublikowano 20 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 brak wyników ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 brak wyników ?? Przepraszam, źle wkleiłem link :mrgreen: http://www.maxbimmer.pl/f39/bmw-e39-530d-2001r-l-chip-wybor-firmy-14440/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 sąsiad pracuje w jetronicu mogę zapytać o cenę wiem że nie są za tani ale za to dobrzy i jeszcze gdzieś na armii krajowej robią taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 tylko ecuproject Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 ja robiłem w ADT Tuning (na ulicy Armii Krajowej) dwa auta i teraz będę robił trzecie i polecam ich, świetnie robi wirusy do aut. Gość się zna na rzeczy i ma przystępne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ja też roiłem u Adriana w ADT i też śmiało mogę polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 A ja robiłem w Autotronica w Wilczycach, za półtej ceny co reszta , ponieważ mają hamownię drogową a to znacznie zmniejsza koszty utrzymania takiej a stacjonarnej , śmigam już ponad 3lata zrobiłem ponad 70tys i mogę powiedzieć ,że praktycznie nic się nie dzieje, kilka osób z forum też wie jak moja fura jeździ happy_bmw masz linka do nich Chip Tuning BMW 2,0D 2,5D 3,0D 3,5D Chiptuning (2799164407) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hadzi Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No to w ADT chipa robi Adrian za 800 zł i ma hamownie drogową i stacjonarną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KTM Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 będę się zastanawiał nad ADT albo jetronik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavo71 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 KTM jak bedziesz porównywał np wykres zwróć uwagę która firma jak go potrafi poprawadzić bo sam suchy wynik typu 200km to nic nie daje. Sam wiem po paru poprzednich autach i softach. Chodzi o to zeby był jak najlepiej poprowadzony cały wykres. Ja polecam Jetronik oraz Evolution Motor Sport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi