arbuz229 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Witam ma ktoś do sprzedania możę lampy do e46 xsenon mogą być uszkodzone lub zwykłe soczewki do e46 xsenon możę być bez przetwornic chodzi mi o coś w dobrej cenie chodzi mi o wersje przed liftem coupe cabrio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Dlaczego nie wrzuciłeś tego do działu "Powitania", "Humor" albo "Polecane warsztaty" tylko akurat do GALERII? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dirty.73 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 "Powitania", "Humor" albo "Polecane warsztaty" a może "śmietnik"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arbuz229 Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 kurcze musiałem żeczywiście dział pomylić sorka jak możesz forest to wrzuć jak nie to skasuje i nowy temat założę nie wiesz swoją drągą forest czy ktoś niechce się takich lampionów pozbyć?? )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Nie mam uprawnień Jest koleś w Świdnicy, Kresek, mistrzunio od lamp, wrzuci soczekwi nawet do Fiata 126p Z tym, że działa teraz w VW... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 No arbuza to dowaliłeś na max-a, przeczytałem to zdanie jednym tchem i prawie się udusiłem. Myślę że Allegro odpowie na twoje pytania, i rozwieje tym samym wszelkie wątpliwości. Acha określ się co chcesz xenony czy soczewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi