zaba84 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Siemka.... Zakupiłem felgi 17 m-contour do mojej e46 ale no maja ryski i chce je odnowic ale teraz pyt. Mam wizje na czarny srodek i polerowane ranty, ma moze ktos gdzies jakas fotke jak wyglada to na e46? W google znalazlem foty jak wygladaja cale czarne i srebrne z polerowanym rantem ale nie moge znalezc czarnych z polerka .... I teraz ogolnie mam dylemat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Zapodaj foto tych z wypolerowanym parapetem i ktos ci w paincie pewnie je przemaluje na czarno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 nie no chodzi jak to wyglada normalnie a nie po przerobce w paincie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 na czarno będzie fatalnie wyglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 dlaczego tak uwazasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 czarny rotor w każdej feldze pomniejsza ja i to jest fakt, ta felga najlepiej się prezentuje w pełnej polece jeśli nie chcesz polerki zrób ranty w polerce a rotor na srebrno z domieszką perły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 tak jak mówi wydra, Widziałem na jakimś forum właśnie Mcontury w czarnym środku i rancie w polerce wyglądały gorzej niż świąteczna kupa;/ Jak dla mnie to cała w polerce by się świetnie prezentowała... sam się przymierzam do polerowania moich motorsportów... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 cala w polerce to kupa roboty.... i tak dopiero 2 felgi zmatowilem i dopieszczam ranty zostaja jeszcze nastepne 2 ... A co do koloru to chyba tak jak mowicie odpuszcze czarne srodki i polece na srebrno z polerka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Srebrne z polerka będą wyglądały dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 fakt, roboty jest trochę, ale potem satysfakcja:) no i +10 do lansu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterOKL Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 przypadkiem trafilem http://tablica.pl/oferta/bmw-e36-1-8is-coupe-140km-nowa-lpg-zamiana-CID5-ID2i5p5.html#9017b9d450;r:;s: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wydra Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 szału nie ma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 no faktycznie.. moja wizja byla kiepska... Dzieki ... Na 100% ida srodki na srebrno ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zaba84 Opublikowano 7 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2013 A jeszcze takie szybkie pyt... Bawic sie w lakierowanie bezbarwnym wewnetrznej str felgi, cgodzi mi o srodek, czy pyl z klockow nic nie zrobi zwyklemu lakierowi jak nie pokryje go bezbarwnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi