drlubicz Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Witam szukam BMW model silnik i rok obojętny ograniczeniem jest cena bo nie mam więcej niż 5 tyś pln , interesują mnie oferty z Wrocławia lub bliskich okolic bo nie bardzo mam czas na dalsze wycieczki, potrzebuje auta na zimę bo e30 zapada w sen zimowy w garażu. Ewentualne oferty proszę kierować na mail : dariozet@tlen.pl i podać nr telefonu ja oddzwonię. Może komuś też coś wpadnie w oko ciekawego na mieście z kartka to niech też da znać odwdzięczę się na pewno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Mam, szczegóły wysłałem na maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drlubicz Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 bmw kupione można wywalić temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi