Songo Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam. Sprzedam e46 E46 320d Touring. WBAAP71010PP09015 Auto z listopada 2003 roku (pierwsza rejestracja 03.12.2003), sprowadzone z Niemiec. Bardzo ładny kolor grafitowy - SILBERGRAU METALLIC (A08) Wyposażenie: - M-pakiet II – w pełni oryginalny pełny (zewnętrzny i wewnętrzny) - Shadow line - Oryginalnie przyciemnione szybki - Obniżone zawieszenie – gwint tył FK Street, przód TAT (jeszcze na gwarancji) - Felgi alu M styling 68 – zimą dostały nowy lakier, jak ostatnio sprawdzałem brak nowych rys - Sportowe podgrzewane fotele - Skórzana tapicerka - Wielofunkcyjna kierownica - 6 poduszek powietrznych - Tempomat - Bluetooth - 6 biegów - Centralny zamek - Czujnik zmierzchu + światła dzienne - Czujnik deszczu - Czujniki parkowania - Fotochromatyczne lusterko wsteczne - Indywidaule obszycia skórą kierownicy oraz mieszków drążka skrzyni biegów i hamulca ręcznego Autko w tej chwili ma 261tys km przebiegu, do 210tys było serwisowane w ASO – mam wydruk z ASO z wszystkimi wizytami. 2 tyg temu pełen serwis olejowo- filtrowy, filtry Mann i Bosch, olej Castrol 5W30 zmieniany co 15tys – faktura do wglądu. Serwis klimatyzacji. Paliwo zawsze ze wiadomego pochodzenia (Orlen, Shell, BP) Na wiosnę 2013 autko dostało nowe opony FULDA SPORT CONTROL 225/45/R17(przód) i 245/40R17(tył) Posiadam także koła zimowe (felgi stalowe 16 cali) – opony po 3 sezonach w bardzo dobrym stanie NOKIAN WR W marcu 2013 wymieniony termostat wraz z całym płynem, nowy łącznik elastyczny wydechu, koło pasowe wraz ze wszystkimi paskami, wymieniony o-ring pod pompą vacum i rura od chłodnicy (olej z pod pompy trochę zabrudził starą rurę) – robione u K.Majewskiego w Brzegu We wcześniejszy latach wymieniane – amory przód (TAT), klocki hamulcowe(Brembo) wraz z czujnikiem, poduszki pod silnikiem (Lemoforder), przewody przelewowe (ASO), przewody podciśnieniowe, elektrozaworek podciśnienia od turbo, oczywiście filtry i olej na bieżąco, wyciągnięte klapki z kolektora, nowe uszczelki kolektora, nowa uszczelka pod pokrywą zaworów, przepływomierz – na większość posiadam faktur/ paragony do wglądu. Wszystkie wizualno – blacharko – lakiernicze niedociągnięcia staram się naprawiać na bieżąco. Auto bezwypadkowe ale nie uchroniło się od ręki lakiernika. Auto kupiłem z lekkim uszkodzeniem tylnego lewego nadkola (tzw parkingówka) – zrobione w firmie S-PLUS (faktura do wglądu), wymieniłem też przedni lewy błotnik (ASO Wrocław) – faktura do wglądu, we wrześniu 2012 „ustrzeliłem” lisa więc musiałem wymienić zderzak (oczywiście na ORI) – przy okazji malowania zderzaka pomalowałem maskę bo miała sporo odprysków od kamieni (mam zdjęcia dla niedowiarków, że maska nie była pod crashu). Auto przeszło polerkę lamp przednich, wymieniłem też szkła halogenów, pomalowane zaciski hamulców. W tej chwili jedynym przeszkadzającym mankamentem jest wypiaskowana szyba przednia. Wnętrze auta w bardzo dobrym stanie, Skóra bez rozdarć, ori dywaniki welurowe, na zimę posiadam dywaniki gumowe. Komplet ori wyposażenia, klucze, apteczka itd. W aucie zostały wymienione głośniki z przodu na zestaw firmy audio system, specjalnie przygotowany do E46 więc nic nie trzeba przerabiać, radio zostało co prawda ori kasetowe ale jest przerobione i teraz można sobie posłuchać mp3. Do auta oczywiście posiadam 2 normalne kluczyki + jakieś tam serwisowe, ori teczkę z papierami itd. Na forum jest założony przeze mnie temat na temat autka. Autko nie wymaga wkładu finansowego - wsiadasz i jeździsz do następnej wymiany oleju. Cena 28tys, na razie nie wystawiam autka na portalach ogłoszeniowych – wolał bym sprzedać komuś z zamiłowaniem do BMW. Kontakt: 510338050 lub przez forum. Zrobię więcej zdjęć ale najlepiej autko prezentuje się na żywo. Edytowane 9 Września 2013 przez Songo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Wrzucam aktualne zdjęcia - przepraszam za box ale jest mi teraz potrzebny i nie chciało mi się ściągać do zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi