Jaro Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Mam pytanko, czy byłby ktoś w stanie sprawdzić mi historię serwisową furaka (jeżeli takowa wogóle jest ) ??? Podaję vin WBADT61090CJ60495 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Kevin ma dojscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 wal do kevina na gg 778506 dostępny teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 9 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 Dzięki. Już z nim pisałem. Temat ogarnięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi