DrivterGSI1 Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Witam. Panowie zamówiłem do swojego E30 gwint z MTS,tak wiem nie jest on jakiś wytrzymały ale nie jeżdżę ani w deszczu ani w zimę a rocznie robię jakieś 2-3tyś km Potrzebuję pilnej odpowiedzi,dlaczego ten gwint nie jest taki że jest nagwintowany amortyzator tak jak większość? Tylko są tak jakby zwykłe sportowe amory i nagwintowana tuleja która ściska sprężyne Myślałem że będzie takie: http://tomas-tuning.com/data/UserFiles/image/zawieszenia/zawieszenie-gwintowane/zawieszenie-gwintowane-budowa.jpg A przyszło coś takiego: http://www.mapet-tuning.com/sklep/images/MTSGWBM10.jpg?osCsid=do91k0018a4e1eiavjf5sqe3l6 Zda to egzamin?Ma ktoś coś takiego? Obniże wystarczająco na tym auto?Będzie sztywne?Czym to się różni? proszę o pilną odpowiedź bo jeśli to jakiś badziew to mogę to jutro z rana odeslać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Zeby miec cos jak na focie musial bys przerobic ori lage i kupic zestaw do zrobienia gwintu,lepiej to cos odeslij i kup kit -80/- 60 albo rob customowy gwint Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Chodzi mi tylko czy zestaw nr dwa podejdzie do e30 i czy odpowiednio na tym siądzie?Autem jeżdżę tyle ,że prawie nie jeżdżę więc nie potrzebuje nic innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 customowy gwint pod siebie do e30 mozesz zrobic za jakis 1200zl plus amorki, wiec TaTy moim zdaniem sa nieoplacalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Tazek,max 500 +amory Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Rozumiem,ale mam to już w garażu to założę to ,przejmowałbym się gdyby to było auto na codzień ,ale jest prawie nie jeżdżone. Czyli podejdzie ten zestaw z gwitowaną tuleją osobno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 pisze o sprawdzonych dojsciach, za 500zl to u M!R@Sa :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 DrivterGSI1, tragedi nie ma... jak bedzie za wysoko mozesz dorwac krotszy amor i bedzie cool Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Czyli nie opuszczę go zbyt nisko na tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 moim zdaniem nie... max 5-6cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 25 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 5-6cm niżej niż seria tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 25 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2015 Ty mi z m!r@sami nie wylatuj,bo ci kite u******le przy samej glowie jaka filozofie widzisz w skroceniu lagi i kupieniu gotowych nakretek i tulejek gwintowanych? Wysłane z mojego HTC Sensation Z710e przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 pawelo, tuleja jest aluminiowa - laga stalowa, trzeba obspawac tuleje... byle Ziutkowi bym tego nie dal DrivterGSI1, dokladnie tak moim zdaniem bedzie max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Tył idzie obniżyć dość ładnie,lecz przód wygląda tak skręcony na maxa wdłg mnie idealnie bo dużo niżej nie chciałem. A stało tak Dość dużo przód siadł A ułoży to się jeszcze po czasie że siądzie jeszcze niżej np 1cm? Czy już nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 jeszcze z cm siadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 no to właśnie tego centymetra brakuje z przodu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi