DrivterGSI1 Opublikowano 26 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 witam.Panowie założyłem zawieszenie gwintowane i auto jest dość sztywne.Z racji że podłogę miałem spawaną i to dośc mocno,boję się że karoseria bedzie mocno pracować i boję się o spawy. Stwierdziłem że zakupię rozpórkę.Mogę dać max 200zł za przód i 200 za tył.. i teraz pytanie czy zwykła ta technix zda egzamin?Miał ktoś takie coś?Lub Jom? Czekam na odpowedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal_f Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Te rozpórki mają dość dobre opinie. allegro.pl/staffa-rozporka-rozporki-przod-przednia-bmw-e30-i5190711313.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spacja33 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Kup sobie rozpródkę Staffa. Sam mam taką w E36, oraz do E30 staffa na tył, nówka nie śmigana, na sprzedaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 czyli brać tego staffa tak? polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 każda będzie dobra która nie jest aluminiowa i nie ma śruby do regulacji takie coś są warte :wink: reszta to pełni rolę wizualną pod maską , jak chcesz porządną to zrób sam mocowanie na kielichy wypalić z grubszej blachy i rura bez szwu a wyjdzie cie duzo taniej niz za kupioną nawet jak odpalisz komus za wycięcie i dogięcie rury , miałem rozpórke od staffa w 330ci z cienkiej blachy było wycięte mocowanie jak nie masz gdzie zrobic to weź od niego bo chociaż ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edka Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 każda będzie dobra która nie jest aluminiowa i nie ma śruby do regulacji takie coś są warte reszta to pełni rolę wizualną pod maską x2 z własnego doświadczenia. TaT jest dokładnie taki jak słodki opisał. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 nowe produkcje w dobrych cenach : Przedmioty użytkownika SWAGIERPARTS - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Dzięki Panowie:) Zamówiłem właśnie dwie rozpórki Staffa przód i tył Komplet z przesyłką gratis 320zł Powiedzcie mi jeszcze czy te zawieszenie gwintowane powinno się po jakimś czasie jeszcze ułożyć i one jeszcze siądzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Jaki gwint tam masz? z reguły gwint jest tak sztywny że niema tam co osiadać albo siądzie teoretycznie, co innego springi plus amory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 http://www.mapet-tuning.com/sklep/images/MTSGWBM10.jpg?osCsid=do91k0018a4e1eiavjf5sqe3l6 Posiadam to.No i auto nie jest za twarde na tym zawieszeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 no i raczej na tym zawiasie mega twarde nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrivterGSI1 Opublikowano 27 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 A powiedzcie mi jeszcze jedno dowiedziałem się od kumpla mechanika że po założeniu gwintu trzeba popuścić wahacze aby tuleje wszystkie w wahaczu się ułożyły i ruszyć na popuszczonych ją troszkę przód tył.I że niby wtedy też siądzie około 1cm niżej?prawda to? Pilnie to potrzebuje wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 tuleje skręcasz zawsze jak auto stoi na kołach, więc mechanik miał rację wolniej się będą zużywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi