karen Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 Witam wszystkich Imię Kasia, pseudo Karen. Moje całe życie kręci się wokół motoryzacji - miłość do jednośladów zaczęła się od chodzenia na żużel jako dziecko. Później dostałam od rodziców szaloną Yamahę DT50R Jeżdżę na co dzień, do pracy, na uczelnie, wszędzie gdzie się da jeśli pogoda jest do zaakceptowania. Oprócz tego prowadzę bloga motocyklowego i fanpage na facebooku, ale nie jest to FP w stylu "wrzucam najlepsze fotki z sieci" lub też "Lubię zapierdalać", opcjonalnie "Motocykle to moja pasja", tylko po prostu opisuje swoje przygody (wyjazdy na tor, różne sytuacje na drodze, w garażu itd) oraz świat wyścigów motocyklowych (piszę na portalu SportoweFakty.pl o MotoGP, a poza tym jestem akredytowanym fotografem na kilka rund w sezonie MotoGP). Co tam jeszcze... Uczę się mechaniki motocyklowej (w sumie samochodowej też), ale to z zamiłowania, a na co dzień studiuję psychologię Uwielbiam sport pod każdą postacią, spacery z psem mnie relaksują Niedawno, żeby zabić brak znacznych skoków adrenaliny zimą, kupiłam E36 z 1993 roku. To M50B25 ale stroker, po niezłych przeróbkach. Podobno nawet zakuty, ale ja tego nie robiłam, więc nic sobie obciąć nie dam - póki co jest u mnie tydzień. Na budę nie zwracałam szczególnej uwagi, progi trochę zjada ruda i lakier wypłowiał, ale najważniejsza była dla mnie mechanika - zawieszenie nie jest wytłuczone, silnik chodzi pięknie, jest szpera, dyfer suchy. Póki co jedyny wkład to sprzęgło no i zajmę się nią trochę wizualne, bo aż razi w oczy Kupiona jako typowy fun car. Jeśli chodzi o wyposażenie to lepsze niż w moim Fordzie z 2002 - komputer pokładowy, elektryczne szyby, podgrzewanie foteli, szyber, skóry i co dziwne wszystko działa Audio też całkiem zacne, bo z tyłu tuba JVC wraz ze wzmacniaczem. To chyba tyle na razie Do zobaczenia na drodze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2015 witaj bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzAkSs Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Siemano to teraz czas na galerie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 Witamy! happy_bmwbmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
formi12 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 mariusz13 świetna stopka! ___________________ Wypożyczalnia samochodów Olsztyn - JKJ Rentacar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW-MANIAK Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Siemanko pasja jest najważniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 Witajbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzesiu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2015 Witamy! Coraz więcej ciekawych ludzi! Oby tak dalej:) :bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrabi12 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Kurde świetne forum! Czemu ja na nie wcześniej nie trafiłem? ______________________ sufit podwieszany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 happy_bmwbmw_2happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi