Nev Opublikowano 3 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2015 (edytowane) Cześć! Po miesiącu bycia na forum ogarnąłem, że zacząłem napierdalać posty nie witając się z nikim... więc chciałbym teraz nadrobić zaległości. Z tej strony Tomek, jestem stąd (rodowity), w połowie października kupiłem swoją pierwszą poliftową E46 z 2003 - to moje trzecie auto, ale pierwsze do kochania (Mondeo i Barchettę trochę katowałem, poza tym mondziak od miesiąca stoi rozbity...). Zawsze byłem przeciwny tej marce, ale kolega mi ją odczarował (ma identyczną) i zaraził miłością do niej, dlatego jest moim oczkiem w głowie i dbam o nią chyba nawet lepiej, niż o swoją byłą Wystarczyło 5 tygodni posiadania, żeby nadarzyła się konieczność ściągania auta do garażu lawetą, przez co przegapiłem ostatniego najta - sorry, na kolejnym postaram się być za wszelką cenę. Z mechaniką jestem kompletnie na bakier, ale staram się nadrabiać 20-letnie zaległości. Na razie nie zakładam galerii - może jak kiedyś zacznę bawić się w mody i poprawianie, to zmienię zdanie. Jedyne, co chętnie pokażę, to wygląd samochodu w momencie kupna: BMW E46 320D M-Pakiet !Prywatna oferta!XenonHarman Wizualnie nic się na razie nie zmieniło. Widzimy się na drodze, piąteczka! Edytowane 10 Sierpnia 2017 przez Nev Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 :bry:bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 siema bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francuz Opublikowano 4 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2015 bmw_2 siemka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary33 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2015 bmw_2 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 19 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 happy_bmwbmw_2happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi