Nev Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 a no ok, ale wiesz jak jest - dobry lakiernik nigdy nie ma terminow od reki, a jak ma, to nie jest dobry. lepiej umow sie od razu i czekaj, szybko Ci zleci. ja tez na Roberta czekam do pierwszej polowy maja, ale zaklepalem ten termin mniej wiecej w czasie kiedy pisalem ostatniego posta tutaj btw mowisz o Majkim z Zakrzowa? rolowal mi nadkola i zrobil dobra robote, mozliwe ze i malowanie ogarnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsai Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Ja wczoraj oddałam swoja e87 do chrzestnego @Stiflera. Za niecaly tydzien wiec bede w stanie ocenic, czy ladnie zostalo pomalowane. O ile dobrze widzialam, to tez jest blacharzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Szczerze powiem nie wiem o kim była mowa, ale podany był tel. 695 870 919. oraz też takie info znalazłem gdzieś Dnia 17.06.2016 o 12:40, michael9091 napisał: Z czystym sumieniem mogę polecić warsztat na ul. Władysława i Jana Wardzyńskich. Ostatnio odebrałem swój samochód po lakierowaniu paru elementów i jestem na prawdę zadowolony. Ładne przejścia, dobrze dobrany lakier. Bardzo dobra robota ! Dzięki za odp, jutro po pracy się przejadę do Robercika : ) - btw. @Nev pisałeś, że nie pod ten warsztat trafiłeś, ogarnę się na miejscu, w którym pracuje p Robert ? : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Majki teraz bierze 400zl za element. Roboty tez ma duzo bo jak wiadomo każdy dopiero sie obudził z malowaniem jak sie sezon zaczął.Majki ogolnie fajny chlopak, ale niestety maluke na sztuke. Nie mowie tego z opini innych, tylko sam u niego malowalem i jest tragedia.Wysłane za pomocą łapki na myszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 To nie jest tak ze mój chrzestny jest słaby bo przyjął auto bez czekania. Po prostu zadzwoniłem do niego i powiedziałem ze jest ktoś z forum kto potrzebuje pilnie pomalować maskę. Nie było mu to na rękę ale jak widać ,wtyki pomagają a efekt hm... mnie malował 2 auta i bylem zadowolony, jedno z nich było na forum. E36 compact . Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel4freak Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 @Stifler blacharką też się zajmuje? Gdzie dokładnie stacjonuje? Jak byś mógł jeszcze podać telefon Będę miał do niego romans za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 @Stifler Też będę zainteresowany tematem. Już mi się trochę rdzy zebrało do zrobienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 On raczej tylko lakierowanie . Rzadko jakas blacharka ale można zapytać. 501787568. Miejscowość musze zapytać nie pamiętam . Zaraz za Leśnica patrząc od Wrocka.Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 6 godzin temu, vidusmile napisał: Szczerze powiem nie wiem o kim była mowa, ale podany był tel. 695 870 919. no, to ten sam, numer sie zgadza. jak widzisz jednak nie warto 6 godzin temu, vidusmile napisał: @Nev pisałeś, że nie pod ten warsztat trafiłeś, ogarnę się na miejscu, w którym pracuje p Robert ? : D mysle ze tak, tam sa trzy warsztaty w linii i to jest pierwszy, najpierwszy od prawej. w razie czego zadzwon do niego stojac przed warsztatem, zeby sie upewnic 2 godziny temu, Stifler napisał: a efekt hm... mnie malował 2 auta i bylem zadowolony, jedno z nich było na forum. E36 compact. mowisz o kompocie Zkumeku, tym co go w koncu rozprzedal na czesci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaime91 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 @Nev stiflera e36 w kompocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stifler Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie nie. Sprzedałem go na drogi koniec Polski . A tak wyglądał juz na koniec na przełęczy Topadla czerwony Skrzat. Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonsai Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Miejscowość to Gałów, jak się wyjeżdża z Wroca ze strony Fabrycznej Dam znać w przyszłym tygodniu jak została pomalowana maska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Bylem dziś u Roberta, i tak jak wyżej ludzie pisali, najbliższe terminy gdzieś w czerwcu i najlepiej zwracać się do niego gdzieś w połowie maja na malowanie. Co do wyceny, to gościu mega przyjemny i rzetelny - nie było czegoś typu "no, no... ogarnę, przywieź auto to ci pomaluje, wyklepie a rachunek za robocizne itd dostaniesz później", tylko - profesjonalnie doradził co lepiej zrobić np. z drzwiami, gdyż powoli ruda wylazi oraz zderzak, pęknięty plastik (30-40 zł spawanie) + ogarniecie malego wgniecenia + malowanie - 300 zeta (wszystkie materiały jego).Generalnie polecam. : )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chexer Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 @vidusmile Blacharke też ogarnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidusmile Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 @Chexer tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 7 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Widze ze niektorzy trafili nie do tego warsztatu co trzeba, bo tam faktycznie moze jest pare innych tam przy tym adresie. Jak sie wjezdza za budynek w prawo (tam juz w strone warsztatow) to jego jest doslownie na wprost. Wszystkie te auta zaparkowane po prawej stronie to do niego. Odebralem niedawno od niego e46 i po raz drugi pokazal, ze koles robi naprawde mega robote. I tak jak koledzy napisali - nie z cyklu "taaa, spoko, oranie sie..", tylko doradza i wycenia. Dopiweo po wycenie i akceptacji ze strony klienta bierze sie do roboty. jezeli cos wyskakuje to w trakcie informuje i zaprasza zeby przyjechac i zobaczyc dokladnie co wyszlo i jakie sa wyjscia. Nie to, zebym na sile polecal swojego, ale z czystym sumieniem moge polecic jego robote, a wiadomo, ze blacharza czy lakiernika trafic dobrego to nie latwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 7 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2017 Mogles fote zrobic drzwi warsztatu itp. Moze sa tam jakies szczegolne znaki po których mozna rozpoznac, jego warsztat spośród sasiesnich.Wysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nev Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Spoko, ja zrobie, w srode rano odstawiam auto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Czyli to tu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cziko Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Z info o blacharzu robi się sesja zdjęciowa dojazdu :-) Ważne ze wszystkie drogi prowadzą do jednego celu. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Bo postów tyle tylko nikt nie napisał gdzie to jest tak dokładnie. Kiedyś naprawiałem auta inne niż biemdablju u Sławka w Auto-techu, stąd zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 8 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 2 godziny temu, cziko napisał: Z info o blacharzu robi się sesja zdjęciowa dojazdu :-) Ważne ze wszystkie drogi prowadzą do jednego celu. :-) Chyba nie do jednego celu 22 godziny temu, woz napisał: Widze ze niektorzy trafili nie do tego warsztatu co trzeba, bo tam faktycznie moze jest pare innych tam przy tym adresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2017 Jutro tam bede wiec zrobie fote drzwi i moze nawet i samego kolesia zeby bylo wiadomo z kim gadac On pracuje sam wiec jesli gadacie z Robertem ktory nie wyglada jak ten Robert - tzn ze to nie ten Robert.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kandyn Opublikowano 9 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2017 Jeszcze jak wrzucisz filmik z wideo rejestratora to wtedy nawet ślepy sie nie pomyli heheWysłane z mojego LG-D410 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 No i w koncu fot nie porobilem bo tel siadl. Ale rozmawialem z nim. Mowil, zeby smialo krecic do niego. Ona zawsze wyjdzie przed warsztat i pokieruje jesli ktos bedzie pierwszy raz u niego. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi