bartez Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam wszystkich właścicieli pięknych samochodów z Wrocławia i nie tylko. Tak jak więszkość, chciałbym się przywitać i krótko opisać mój nałóg jakim jest BMW. Zaczęło się bardzo banalnie, ponieważ przez pewnien czas mieszkałem w Monachium i choć wcześniej poprzez niektórych POLSKICH UŻYTKOWNIKÓW MARKI BMW (czyt. wiejski sprzęt kaskaderski) byłem bardzo uprzedzony do tej marki, wolałem raczej japońskie auta, któregoś pięknego dnia w stolicy BAWARII ujrzałem ją......piękną, bordową, nieską i bez palstikowych parapetów i wiejskiego tuningu.....E36 320 coupe .......niewiarygodnie super utrzymana od 2 właściciela szanującego to auto (dało się zauważyć po najmnijeszych detalach)-----PRAWDZIWA IGŁA, ale nie ta POLSKA GIEŁDOWA---150 KM piekny ryk 6 cylindrów, fajne audio w środku i wydech nadający poważnego brzmienia. Długo się nie zastanawiając kupiłem ją, jezdzilem 3 miesiące, nie nie trzeba było robić, tylko lać paliwo----wskazówka w trasie MONACHIUM WROCŁAW bardzo lubiała zbliżać się do 200km/h a noga zaprzyjaźniała się z podłogą...auto po 3 miesiącach sprzedałem w POLSCE (czego żałuję do dziś bo zostało przerobione na wiejski tuning, katowane, PALENIE GUMY i dwa zniszczone mosty- wierzcie lub nie, ale ja auta nie katowałem TYLKO SZYBKA JAZDA PO AUTOBAHNIE) i kupiłem E34 525td.....super wygoda, małe spalanie, pewnośc w prowadzeniu mimo, że 95 rok BYŁEM W SZOKU ze tak stare AUTA sa tak zadbane i tak się sprawują....TEN SAM SCHEMAT parę miesięcy i kolejna okazja w MONACHIUM .....E36 coupe 325 automa, skóra, klima full wypas.....zakochalem sie jeszcze bardziej szczegolnie w TRYBIE JAZDY AUTOMATEM SPORT...ruszanie spodswiatel, dzwiek silnika, cos niesamowitego.....w międzyczasie były GOLFY, ASTRA CABRIO, FIAT COUPE 16v TURBO 190 koni <bmw_4> , ale teskno mi bylo do BMW. Kolejnym autem było BMW 525ix TOURING, 2 szyber, klima, bananowe skóry i wcale niemale wrazenia z jazdy pomimo swej masy i racjonalego spalania 10litrow na traise przy 150 -160 km/h......po dłuższej przerwie świeżokupione E36 cabrio 1,8i.............i pierwsze wnioski, że 6 cylindrów to piękna rzecz, a nie 1,8 silnik że auto z niemiec, a z włoch to ogromna różnica i pomimo tego, że kupując wiedziałem, że czeka mnie parę rzeczy do zrobienia (np. huczący most) strrrrrrrrrasznie mi się podoba -----jak z kobietą, widzisz, zakochujesz się i już nic cię od tego nie odwiedzie.... E36 CABRIO - 94 rok - 1,8i - CZARNA- 4 elektryczne szyby, klima, czerwono - czarna skóra(niefabryczna!!!! robiona na zamówienie---już sam nie wiem, czy to plus czy minus), felgi 17 cali, lampy CLEAR, lusterka M3 (bardzo niepraktyczne SŁABO WIDAĆ) w sumie to wszystko...pościągane oznaczenia tylko z tyłu znaczek BMW...jestem zwolennikiem NISKO, SZERKO, BEZ WIOCHY....lepiej mniej jak przedobrzyć...więcej zdjęć wkrótce. Te są z pierwszego dnia po zakupie, jeszcze nie miałe okazji bez dachu pojeździć. JESZCZE RAZ WITAM I DO ZOBACZENIA GDZIEŚ NA ULICY LUB NA ZLOCIE! POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaszi Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałE36 Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Witam ładne Cabrio <bmw_2> do zobaczenia na zlocie <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witaj Bartez.Nie ma jak diament schwarc Do zobaczenia na zlocie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Predator Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Brzoza Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Witamy wśród najlepszych <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_banano Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 witamy <bmw_2> w gronie "chorych" inaczej <bmw> :mrgreen: ładna autko ładna historia zapraszam na spoty i tak całkiem na marginesie to opis autka i fotki w Buma Design :wink: http://www.forum.maxbimmer.pl/buma-design-%3E-czyli-zdjecia-naszych-beemek-vf16.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paula Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 witam <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 happy_bmw WItam rowniez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euphoria Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 20 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2009 siemano bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek v8 Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Siemka,nie ma to jak krotkie i zwiezle przywitanie. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Siemaneczko! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domel 316 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 witam i pozdrawiam <bmw_2> ja też za pierwszym razem pokochałem bordową E-36 :mrgreen: a dzis jest moja happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emar2106 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Jak tu się nie zakochać w BMW ? <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AWV Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Nie da się nie zakochać. Zamiłowanie i zakochanie do BMW to coś wrodzonego... tego się nie zdobywa, z tym się rodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AniaZet Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 <bmw_2> witamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 ładne cabrio i historia też . Witam !! <bmw_2> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi