Marecki3000 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam, uchylę rąbka mojego projektu odnośnie wstawienia gaźników do bmw e21. A konkretnie trzech (japońskie solexsy) do 2 litrowej jednostki v6. Na razie są to tylko przygotowania , kolektor ssący musiałem zrobić na zamówienie, gaźniki już są , pompa paliwa też i powoli do przodu. Coś więcej po założeniu i synchronizacji tego zestawu. Jeżeli są jakieś porady , rady chętnie przeczytam. kolektor 5.jpg kolektor 5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 siemano, obowiec o tym samym ale w dziale BUMA DESIGNE... lub na blogu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 (edytowane) pisz jak najwięcej bardzo ciekawy temati no i dawaj duzo fot, sam kiedyś zastanawiałem sie nad gaznikami do m20 ale koszty mnie przerazily i nie v6 Tylko R6 pozdr Edytowane 29 Stycznia 2010 przez Kosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 ciekawie się zapowiada. Dla mnie Twój projekt to absolutnie czarna magia więc pisz jak najwięcej jak w działach jak pisali Ci już koledzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Siemka. reszta jak wyżej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi