Killer1234 Opublikowano 11 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam wszystkich forumowiczów. Do sprzedania posiadam reszte niepotrzebnych mi przedmiotów po mojej E30. Są to m.in.: 1. Silnik 1.6 M40, sprzężony z orginalną skrzynią. Silnik ok 2500 km temu miał wymieniony kompletny rozrząd, tj. pasek, rolki. Ponaddto wymieniona były: pompa wody, termostat, głowica, miska olejowa, filtr oleju, olej. Silnik wyciągnełem z samochodu ponieważ zmieniłem go na większy. Mam wszystko do zestawu Plug&play, który mogę wykonać ja. Cena za komplet: Silnik z osprzętem tj. alternator rozrusznik, kolektor dolotowy listwą wtryskową+ do tego skrzynie wraz z mocowaniem i lewarkiem, to ok 500zł. 2. Most pochodzący z 1.8 więc 4:11. Most cichy bez luzów, ze świrzym olejem. Cena: 200zł. 3. Półosie przejechane ok 5-8 tys km, wymieniane w zeszłym roku. Cena 150zł/kpl. 4. Chłodnice Jedna większa, dwie mniejsze, ta większ 100% sprawna, te mniejesze dostałem gratis i nie wiem jak z nimi, wiem tylko tykle że mają coś kombinowane z krućcem górnego węża. Cena: sprawna ok 100zł, te 2 niewiadome 40/pare. 5. Zbiornik płynu spryskiwaczy wraz ze sprawną pompką. Cena 40zł. 6. Sprawne sprężyny tylne wraz z podkładkami gumowymi, sprawne na przeglądzie wychodziło ok 85%. Cena: 50zł/kpl. 7. Pompa hamulcowa. Sprawna. Cena 50zł. 8. Pucha filtra z przepływomierzem spięte z mikserem gazu. Filtr ma przejechane ok 2500km. Cena:ok 100zł 9. Tylna lampa prawa. Cena: 40zł. 10. Dolna osłona plastikowa mocowana do nadkoli i podłużnic. Cena: ok 100zł. 11. Zderzak. Niestety popękany, ten z dokładką, może ktoś jeszcze coś z niego uklei. Cena:30zł 12. Hak holowniczy z gniazdem, bez mocowań. Cena ok 60zł 13. Kompletny mechanizm otwierania szyberdachu, manulany. Cena ok 50zl 14. Katalizator, wraz z rurą i kolektorem wydechowym. Cena ok 150zł 15. Drzwi do 2d, Stan bdb, w jednym miescu są widoczne ślady naprawy lakieru, które robil mój kumpel dość niefachowo, ale on zrobił szkode i miał ją usunać, jednak nie wyszło mu to za dobrze, za dopłatą mogę się tym zająć. Posiadam dokładne zdjęcia drzwi jak to się mówi cm po cm. Cena za kpl. czyli drzwi wraz z szybami mechanizmami zamkami kluczykiem, ogolnie wszystko poza tapicerkami które mam do sprzedania opcjonalnie, 150zł/szt. 16. Opony Dunlop sp2000. 185/55/15, na ok 1-2 sezony Cena ok 50zł. 17. Tylna szyba, ogrzewnan sprawna. Cena 80zł Kontakt: na pw, gg: 4148296, mail: Killer_części@onet.eu, lub tel: 783764772(jak nie odbieram to proszę próbować do skutku, czasem nie mogę odebrać, lub nie mam telefonu przy sobie) Istnieje możliwość transportu po całej polsce, za dopłatą. Jak również możliwość założenia poszczególnych elementów u mnie. Ceny w większości podlegają małej negocjajci. Posiadam jeszcze trochę innych dupereli o których pewnie zapomnaiłem dlatego proszę pytać. Zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi