maciekv8 Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Witam wszystkich. Od przedwczoraj jestem szczęśliwym posiadaczem BMW e36 325TDS TOURING z 1996roku. Autko jest dość dobrze wyposażone: - 4x elektryczne szyby - elektryczny szyberdach - elektrycznie regulowane lusterka - centralny zamek z domykaniem szyb - klimatronik - pompowane przednie fotele - podgrzewane przednie fotele - samościemniające się lusterko wewnętrzne - 7-mio przyciskowe OBC (czyli niestety tylko termometr+ data) - wspomaganie kierownicy - ABS Silnik, skrzynia, most, blacharka w bardzo dobrym stanie. Do zrobienia jest zawieszenie i hamulce. Jeżdżę tym autkiem dopiero dwa dni, ale jestem już przekonany, że zostaję przy BMW- nie wiem tylko czy przy tym egzemplarzu. I tutaj moja prośba- polećcie mi proszę dobry warsztat znający BMW żeby przeglądnęli moje e36 i ocenili jego kondycję i potrzebne naprawy. Jeżeli jest jakiś forumowicz, który mógłby rzucić okiem na moje BMW i ocenić jego stan też będę bardzo wdzięczny za pomoc. Ocena taka będzie mi pomocna przy decyzji czy autko zostawić i robić dla siebie, czy szukać w lepszym stanie, a to sprzedać. Pozdrawiam i czekam na odzew maciekv8 bmwe362..jpg f1..jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 28 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 siema bmw_beer ps1 samochodem pochwal się w dziale BUMA DESIGNE ps2 o obejrzenie swojego auta poproś np w dziale OBEJRZYJ MI AUTO pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekv8 Opublikowano 28 Marca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2010 Ok. Dzięki za informacje. Zaraz wrzucam posty tam gdzie poleciłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi