Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam !!!

Jestem tutaj nowy i chciałbym zasięgnąć waszej opinii na temat mojej buni. Wszystko co zostało w niej zmodyfikowane zrobiłem samodzielnie. Na razie może się nie będę rozpisywał na temat co zostało w niej zmienione. Proszę o wasza ocenę. Pozdrawiam

img0015ah.th.jpg

dsc00712f.th.jpg

dsc00711m.th.jpg

dsc00710o.th.jpg

dsc00708u.th.jpg

dsc00707ud.th.jpg

dsc00706h.th.jpg

Szczerze? Po co Ci ta deska z tyłu do prasowania? Lampy wyglądają paskudnie, tylny zderzak to co to właściwie jest, grill mi się nie podoba, lusterka ala M3 też mi się nie widzą w sedanie. No ale...to Tobie ma się podobac. Mam nadzieję, że nie uraziłem. Szerokości

Kurcze, obawiam sie ze wystraszylismy Kolege :) Longer99, zaznaczam, ze to nasze opinie. Zauwazysz z czasem, ze duzo ludzi podchodza do tuningu typu wielkie spojlery i lampy Lexus style (wiem ze nie masz, ale daje jako przyklad..) z lekkim niesmakiem ;P Fura ma sie tobie podobac, nie nam :) Pozdro.

daj ten siatex w kolor nadwozia ,albo na czarno,wywal spojlera ,tylni zderzak z mniejszym "dyfuzorem" lusterka mogły by byc w kolor( nie koniecznie) i nie bedzie tragedii bo teraz to masakara jest jakas:shock::shock:

A co tam za serducho siedzi ?

po takich bestiach to mozna sie spodziewac jednego

///M40 "power" b16/b18:mrgreen::mrgreen:

Widze projekt "japan style"

A ja postaram sie byc mniej ostry jak koledzy. A wiec ładny kolorek ,widac ze starasz sie dbac o nią. Po kilku detalach(bebny z tylu,wielkosc koncowki wydechu itp) stwierdzam iz faktycznie silniczek M40 ,co do bodykitu ,lamp,naklejek ,itp. nie wypowiadam sie gdyz powiedzmy iz kazdy ma swoj ideal autka i gust ...

Ale czepie sie do czego innego - skoro autko jest w "black" to po co te chromowane nerki,lusterka??? Albo calą zrob w "shadow" albo w chrom bo teraz to ni w "p**** ni w oko".

Wiesz gralem w gierke o takiej samej nazwie co team ktory eksponujesz na szybie i tylniej klapie i mam nadzieje ze twoje cudo nie sluzy do tego co autka w ów grze ;)

Nie zniechecaj sie,przyjedz na spota,pochwal sie na realu ,poznaj ludzi i napewno nie zniechecaj i nie zrazaj sie krytyka.

Po prostu BMW jest na tyle specyficzna marką ktorą jaka kolwiek forma tuningu moze byc bardzo ryzykowna ;)

Napewno wyróżniasz sie z tlumu w jakim kolwiek tego slowa znaczeniu ;)

Czarne lusterka zamiast srebnych "siatka ogrodzeniowa" na czarno i bedzie calkiem niezle.... Widac ze duzo pracy wlozyles w swoja bunie. Robi wrazenie tylko niestety moim zdaniem biale lusterka do ciemnej budy nie pasuja..... Car audio to ci zazdroszcze :P

A więc bardzo dziękuje za opinie te pozytywne jak i negatywne. Teraz może troszkę się wytłumaczę. Silnik tak jak kolega się domyślał m40 b18 w gazie. Lecz co chodzi o mechanikę jeszcze nic się nie bawiłem gaz już był od kiedy ją mam. W przyszłości planuje wrzucić do niej silnik 325i bez gazu.

Co chodzi o spoiler może i idealnie nie pasuje ale czym się ta bunia wyróżnia, zderzaki mówiąc szczerze nie są wcale takie kosmiczne sterałem się wybrać mniej rzucające w oczy.

Naklejka na przedniej szybie dotyczy klubu który zajmuję się driftem i "paleniem gumy". re

Srebrne elementy miały na celu trochę rozjaśnienie wizerunku bmw.

Siatki w kolorze czarnym to dobra wskazówka jeszcze dziś je zmienię.

Tylko zastanawiam się co koledze nie pasowało w lampach .

Na tuningowisku byłem a na spotach klubu na pewno się pojawię!!!

PROSZĘ O DALSZĄ OPINIE

Zabudowa kozacka zrobiona naprawde super :) Felunek spoko szkoda ze bez parapetu ale jest poko. Przemaluj grill i siatke w czarny mat i cos z lusterkami zrob zeby niebyly takie oczo***liwe bo pasuja jak piesc do nosa, zdejmij te wlepki z drzwi i skrzydlo. Wtedy powinno zaczac to jakos wygladac :) Szkoda tylko, ze przy wyborze zderzakow niekierowales sie M pakietem.

Pozdrawiam i zapraszamy na zlot :)

Jeśli się kolega Longer nie zrazi do nas po tych postach to już będzie dobry znak ;)

Popatrz sobie na autko z linku poniżej:

http://c.wrzuta.pl/wm8017/a3f639ae000cc7e446619db7/0/bmw%20e36%20tuning

Jeśli miałbyś okazję zamienić swoją na takie coś... co byś zrobił ? :)

Wiecie co tak każdy nawija o tym M pasztecie ze normalnie mi kichy skręca , czy wszystkie beemki w polsce maja byc takie same ?

Jakby nie było takich rzeźb to by bylo nudno , nie wszystko w tym aucie jest do dupy , bagaznik jest spoko , siatexy juz nie bardzo

a napis na tylnej klapie mogłby byc gdyby pod maską spoczywało cos dwa razy wiekszego ale luz powywala te chromy , przemaluje

ogrodzeniową i auto nawet na tych zderzakach nie bedzie wyglądało zle.

Akurat japonczyk nadaje sie do takich przeróbek , gorzej jak ktos uskutecznia takie techniki na E34 albo E39 to to juz jest kibel.

Jak znajdę w niedziel chwile to na pewno wpadnę do krzywej tylko o której godzinie zaczynacie ?

A co chodzi koledzy o ten m pakiet to podzielam zdanie kolegi przy tuningu mojej bmw miałem za cel żeby była inna od wszystkich bo szczerze mówiąc bemek ze zderzakami m3 nie brakuje.

Zrazić się na pewno nie zraziłem bo słowa krytyki są również potrzebne.

A Co Sie Tam W Niedziele Dzieje ???

http://www.maxbimmer.pl/threads/10245-Powitanie-wiosny-lotnisko-KRZYWA-11.04.2010r-!

nie duże u nassą zlociki ,w końcu prowincja8), ale zawsze cos

[video=youtube;oCB4NRitM3E]

Edytowane przez pawelo