DAR535 Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) chciałbym sie dowiedzieć czy by pasował most od e32 3.5 automad do e34 3.5 manula ? o takim samym przyłozeniu lub podobnym Edytowane 2 Listopada 2010 przez DAR535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Pasować będzie tylko że przełożenia sporo się różniły miedzy automatem a manualem ... swoją drogą wiekszość części jest wymienna między tymi modelami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAR535 Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 a np ja mam 3.64 a jak bym dał 4.10 to bym maił krótsze biegi ?http://moto.allegro.pl/most-dyfer-bmw-730-e32-3-0-m30-4-10-automat-i1286764548.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 2 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 a np ja mam 3.64 a jak bym dał 4.10 to bym maił krótsze biegi O ile po mieście to jeszcze by było w miarę bo byś szybko wrzucał 5-tkę to na trasie to by było zabójcze dla silnika z racji wysokich obrotów , pomiając już kwestię że prędkość maksymalna na tym przełożeniu nie przekroczyłaby 200kmh. Szukaj dyfra o zbliżonym przełożeniu do tego co miałeś pierwotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Jeśli ta e34 to Twój drugi samochód i służy do zabawy to wsadzaj 4.10 tylko podczaz zabawy 1ka i 2ka szybko sie będą kończyły więc tak troche to mały sens bo M30B35 i tak ładnie wymiata na standartowym przełożeniu dyfra w układzie z manualną skrzynią. Jeśli to auto używasz normalnie do wszystkiego (zabawa czasem ale większość raczej trasa) to szukałbym standartowego przełożenia w dyfrze. Na autostradzie bedą cie killować Chcesz poprostu spróbować czy stary dogorywa już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi