PanasE39 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 siema jestem nowym użytkownikiem tego fora poniewaz widze ze dziala calkiem preznie i uzytkownicy sobie nawzajem niezle pomagaja. mam 18 lat i od kilku dni stalem sie posiadaczem BMW E39 w sedanie 520+sekwencja. nie jest to jakis wypasiony bardzo model ale na taki bylo mnie stac poza tym ma niski przebieg i mam nadzieje ze dobrze posluzy mi jako pierwszy samochod. nie mam za duzo doswiadczenia z ta marka dlatego mam nadzieje ze w razie problemu mi pomozecie pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 siemka, 18 lat i e39, u lala się ludzie dorabiają pozdrawiam bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 no coz, zarobilem na scigaczach sprowadzanych z wloch (polecam sie jakby ktos chcial kupic jakas kose w dobrej cenie ;]) i przywiozlem z tamtad ta BMW z 1998 r 151 tys przebiegu, za 7 tys z przyprowadzeniem mnie wyszla wiec cena uwazam elegancka i tylko dwoch w drzwiach szyb nie ma bo gosc sie zagapil i przejechal za blisko znaku ale ogolnie jestem baaardzo zadowolony bo zawieszenie i silnik jak laleczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NetSerwer Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Szacun! :-) A ja maluszynem śmigałem... Ech... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witam i gratuluje zakupu. 18 lat i e39, u lala się ludzie dorabiają Eh TAzunio czasy sie zmieniaja ,nie to co my dziadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kevin Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Witaj, zrobisz szybki i bedziesz smigal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 17 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jutro juz jade po nie a na poczatku przyszlego tyg juz bedzie wszystko cacy i bede sobie smigal nareszcie na legalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian 520I Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 siemanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 17 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 siema niech ci smigielko sluzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 witam słuszny wybór co do marki <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 trafiłeś z tym śmigiełkiem, jak robiłem kurs to dziewczyny z O.S.K. nazwały mnie smigiełko bo zawsze miałem ciężką nogę i zapier**** szybko jeździłem. a teraz jak się dowiedziały ze kupiłem Bawareczkę to się śmieją ze smigielko kupil sobie smiglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozin09 Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Siemanko. Dobrze dbaj o bunie: wymieniaj płyny, oleje i cześci na czas, nie "wstawiaj" na zmimnym silniku i nie dawaj się ponieść emocjom, których twórcami są zazwyczaj koledzy siedzący obok, a wtedy Ty bedziesz bezpiecznie jeździł a samochód dlugo Ci posłuży. Szerokości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E34-Patryk Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Siemka! No cóż kiedyś zaczynaliśmy od 23 kucy przenoszonych na tylną oś, teraz ludzie mają ich 150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanasE39 Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 mam taka zasadę że dbam o to co mam. motory zawsze byly pielegnowane i dzieki temu przez wszystkich podziwiane i nigdy mnie zaden nie zawiodl i z samochodem bedzie tak samo, zamowilem juz u kumpla w sklepie wszystkie plyny itp i wale wszystko z gornej pułki bo z tego co wiem to zima ma byc sroga wiec tym bardziej trzeba samochodzik przygotowac, a co do swirowania, no cóż czasami trzeba dla podtrzymania funkcji zyciowych ale wszystko z głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Witaj na forum.... i przyjeżdżaj nieraz na zloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TREner Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 No witaj koleżko. Piękny wybór jak na pierwsze autko. Ja też zaczynałem przygodę od napędu na tył. Tylko koni mniej było. 23 ale wariat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Energy Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Siemano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi