willi230 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 chłopaki co sądzicie o tej bejcy...http://moto.allegro.pl/bmw-325i-brc-skora-szpera-full-opcja-zam-i1318573110.html...cena az za bardzo atrakcujna.....do roboty blacha ale tym akurat sie nie przejmuje.....gościu ma 19 lat:/:/ w autko władowane troche kasy...jest lpg a sprzedaje...troche dziwne....może ktoś ją oglądał...bo troche już wisi na allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 link nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probin Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 http://moto.allegro.pl/bmw-325i-brc-skora-szpera-full-opcja-zam-i1318573110.html za duzo nawklejal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Slabe foty ciezko powiedziec. Ale jesli o moj gust chodzi, to mi sie nie podoba, troche jest do dopieszczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 dostala w przod (tylu nie widac), cala nieudolnie malowana, azev do e36 to pomylka...ale czerwona + czarny matowy dach + czarny BORBET A 9 calii miazga... mial moj kumpel takiego IS (...i sie roz***al) - byla ze***ista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa325i Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Cos tanio chyba ? nie wiem jak teraz stoją ale pol roku temu jak szukalem swojej, to zeby dostac cos takiego w dobrym stanie to trzeba było troche wiecej wyłożyć, a dosc sporo sie ich naogladałem tak czy inaczej musialbys obejrzec na zywo bo po zdjeciach to za duz o nie widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelo Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 z zewnątrz wygląda ohydnie,ale wyposażenie mówi samo za siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 24 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jak cie interesuje 2.5 to swoja moge ci pogonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 24 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 głównie chodzi mi o sztuke z b.dobrym stanem silnika i blacha do roboty....najlepiej 2,5 lub 2,8...z lpg oczywiscie bym nie pogardzil:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 25 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Moja na hamowni wyplula 170 KM ale na laczkach 225/45/17 a co do stanu silnika ogulnego to jedyne co zauwazylem to to ,ze lubi zadzwonic szklankami na 1sek po rozruchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi