radekradek Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Z góry przepraszam ze moze nie w temacie ale nie moge znaleszc dzie mam to wpisac... otorz.... Mam e36 i po przejechaniu dokładnie takiego samego odstepu(po odpaleniu) a dokładnie 2 km zaczyna strzelac i nie reagowac na pedał gazu... a jak wcisne w deche to idzie.. i to trwa tak 30 sec i znika i potem juz nic sie nie dzieje ... rano lub po pracy to samo pytanie_bmw Pomocy czy to cos z zapłonem ?? czy z pompa paliwa .... bo filtr własnie zmieniłem z góry dzieki Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 witam.... chyba słabo się starałeś, jeśli nie znalazłeś :evil: http://www.maxbimmer.pl/forums/66-e36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekradek Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi