flypaperr Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Witam.|Jestem w trakcie przebudowy a mianowicie serwisu mojej bemki...przebudowa tyczy miedzinnymi wydechu...posiadam w chwili becnej 3/4 wydechu z 2.0 e30 12v z koncowym od m52b25 ,koncowy wydech zostaje ale chcialbym zmienic cala reszte,wszytko od kolektora do ost wydobywajacego to co lubimy najbardziej czy zastosowac dwu rurki takie jak orginalnie byly e36,e34...czy moze caly puscic w jedenj rurce o srednicy 6cm?? aaaaaa i jeszcze podstawa srodkowy, wlasnie jaki?? dzieki za wszytie podpowiedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 dwie rurki to podstawa przy 6ciu cylindrach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 3 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Ja mam dwu rurkę. Łaczą się dopiero w tłumiku końcowym. Co do środkowego to ja mam tylko katalizatory (jeden na rurę) i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 8 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 No wlasnie te dwie rurki... i zaczynam poszukiwania nad wydechem od m20b25:) moze ktos ma calautenki bez koncowego,wlasciwie to rury i srodkowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woz Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 czyli od m20b25? Tam tez byly dwie rury, bo od e36 nie bedzie ci raczej pasowalo do budy e30. jesli bys potrzebowal od e30 r6 to bym mial od mojej e30 320. Jelsi ten uklad by ci pasowal to moge calosc ci pchnac za jakies smieszne pieniadze. Nie ukrywam, ze nie widzialem tego wydechu na oczy bo zostal wyciagniety z fury i lezy na warsztacie. Daj znac, moge w razie czego zrobic fote. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flypaperr Opublikowano 9 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2011 (edytowane) jestem zainteresowany ale wiem ze srednica rurek w m20 b20 jest miejsza jak w m20b25,prawda? zrob zdjecie prosze i wyslij fote,nie interesuje mnie wydech koncowy...tylko same rury ze srodkowym wydechem. Edytowane 9 Lutego 2011 przez flypaperr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi